2777
2789

سلام هر كي تجربه يا اطلاعي داره در اين زمينه بياد اينجا با هم باشيم 

من دكتر ايزدي تو اصفهان رو ميشناسم اگه كسي با ايشون انجام داده يا كس ديگه اي رو تو تهران واسه اين كار ميشناسه بگيد لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این که میدونین فرزند خودتون نیست مشکل نیست ؟؟  من ۳ساله اقدامم اینا برام خیای سواله

نه واسه همسر من مشكلي نيست

حتي من گفتم بريم جنين اهدايي گفت تو كه ميتوني مادر بشي من اين حق رو ازت نميگيرم و گفت يا جدا بشيم يا اسپرم اهدايي

خب این که میدونین فرزند خودتون نیست مشکل نیست ؟؟  من ۳ساله اقدامم اینا برام خیای سواله

عزیزم من اسپرم اهدایی نگرفتم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
نه واسه همسر من مشكلي نيست حتي من گفتم بريم جنين اهدايي گفت تو كه ميتوني مادر بشي من اين حق رو ازت ...

خب چرا نرفتید از بهزیستی بچه بیارید 

نه واسه همسر من مشكلي نيست حتي من گفتم بريم جنين اهدايي گفت تو كه ميتوني مادر بشي من اين حق رو ازت ...

معذرت میخوام ولی دوست دارم بدونم اگه اذیت میشین جواب ندین 

این از نظر شرعی درسته؟؟ درسته که با مرد دیگه ای رابطه ندارید ولی نطفه از شوهرتون نیست و محرمم نیست یعنی حتی اگه محرمم باشه ادم فقط از تنها محرمی که میتونه باردار شه شوهرشه خب الان اینطور نیست تو تخمک و اسپرم اهدایی کلا پدر و مادر نامحرمن

عزیزم من اسپرم اهدایی نگرفتم 

اها فک کردم گرفتین من خیلی بابت اینا غصه میخورم من حتی آی وی اف که تخمک و و اسپرم برای خود زن و شوهره و میگم مشکل داره چون روشی که اسپرم خارج میشه اگه زن نقش نداشته باشه گناهه

خب چرا نرفتید از بهزیستی بچه بیارید 

وقتي من ميگم جنين اهدايي رو قبول نداره اونوقت بچه از بهزيستي رو اصلا قبول نداره مسلما اونم با آدماي فضول و بي شعوري كه تو جامعه ما هستن

عزيزم نظرات متفاوته ما اينجوري تصميم گرفتيم

شما برو از بهزيستي بگير

اها فک کردم گرفتین من خیلی بابت اینا غصه میخورم من حتی آی وی اف که تخمک و و اسپرم برای خود زن و شوهر ...

شما مشکلتون چی بود 

معذرت میخوام ولی دوست دارم بدونم اگه اذیت میشین جواب ندین  این از نظر شرعی درسته؟؟ درسته که با ...

درسته از نظر شرعی درست نیست چون اسپرم از مرد دیگه ای که محرم شما نیست اگه از بهزیستی بچه بیارید ثواب هم گیرتون میاد