2777
2789

من احمق طلاهاموبه ضررفروختم باپس اندازشوهرم یه زمینی قولنامه کردیم جمعه پیش توبنگاه.بعدیه چک دادیم برای سه روزبعدویه چک دادیم ۱۲روزبعد.چک اول که پاس شدمبلغش حدودنصف پول زمین بود.دقیقافردای همون روزرفتیم سرزمین دیدیم رودیوارای همسایه هاوبقیه محل نوشتن تخریب.اخطارمنابع طبیعی اداره آب وبارنگ نوشته بودن غیرمجاز.حالامیخوایم معامله روفسخ کنیم .چک دوم هفته دیگه ست.چطورچکومسدودکنم.وچطورفسخش کنم.؟؟؟خیلی شوهرم ناراحته.چون توفروش طلاهام حدود۱۲میلیون ضررکردیم بخاطراین زمین لعنتی

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختانه ملک قولنامه ای تنها مشکلش اینه 

ک اوقافی بودنش 

تعدد خریداراش 

تقلبی بودن مدارک و .... مشخص نیست 

شما باید قبلش دقت و تحقیق میکردید 

چک ب اسم هرکی هست بره بانک بگه چکم سرقت شده مسدودش کنه تا ی هفته مسدوده بعد ازون باید نامه قضایی ببره برا مسدود کردن 

ک اونم راحته 

و بعد شکایت کنید ببینید ب کجا میرسید

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤