2777
2789
واقعا که خیلی بده😢😢😭😭😭💔💔💔 باید با شوهری ازدواج میکردی که همه جوره پشتت بود حتی درموارد کوچک ...

چطوری الیسا؟ 

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنشه خاصی نشون نده فقط بگو ممنون میل ندارم. خودتم ناراحت نگیر که نقطه ضعف دستشون ندی دفه بعد بیشتر ...

دقيقا نخوردم اصلا

ولي خيلي دلم شكست از كاراش چند باره انجام ميده اين كارارو 

دام ميخواد نيام همسرم خودش بياد هر هفته ولي هر وقت ميگم همسرم جبهه ميگيره

[QUOTE=142031731]وقتي هر هفته بخواي بري سختت ميشه هر چقدرم بزني به بيخيالي[/QUOTE

منم اوایل هفته ای یبار میرفتم اما وقتی اخلاقاشونو دیدم تو سالش شاید سه بار برم خونشون آخه طبقه بالاشونیم ما

همیشه قبل رفتن خودت یچیز بخور سیر باشی رفتی اونجا لب بچیزی نزن تا درست مثل میزبان ازت پذیرایی نکردن، ولی قیافه هم نگیر ک اونا بفهمن ناراحتی

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
واقعا که خیلی بده😢😢😭😭😭💔💔💔 باید با شوهری ازدواج میکردی که همه جوره پشتت بود حتی درموارد کوچک ...

این خیلی مهمه که شوهر در همه موارده کوچکو بزرگ پشته زنش باشه و حمایتش کنه. ولی چطور میشه قبل ازدواج تو خاستگاری فهمید که حمایت میکنه یا نه؟؟؟؟؟

دقيقا نخوردم اصلا ولي خيلي دلم شكست از كاراش چند باره انجام ميده اين كارارو  دام ميخواد نيام ...

نه خب اگه تو ضعف نشون بدی اون پیروز میشه و از کارش احساس رضایت میکنه شاید واقعا هدفش اینه که تو نری و پسرشو تنها ببینه ولی تو هیچوقت نذار به خواستش برسه‌ . 

من که نمیرم تا یه ذره بی احترامی ببینم اونوقت خودش میاد منت کشی

منم ميخوام نرم ولي شوهرم خيلي اذيتم ميكنه همش ميگه منم نميام خونه بابات و اينطور حرفا

دلم ميخواد بزنم به سيم آخر و برم از اين زندگي

این خیلی مهمه که شوهر در همه موارده کوچکو بزرگ پشته زنش باشه و حمایتش کنه. ولی چطور میشه قبل ازدواج ...

خب عقد و برا همین گذاشتن دیگه،،که همو خوب بشناسیم و اگه باهم به تفاهم رسیدیم بریم زیر ی سقف،،البته که نمیشه شناخت چون باید زیر ی سقف باهم باشیم تا بشه طرف و کامل شناخت

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خب عقد و برا همین گذاشتن دیگه،،که همو خوب بشناسیم و اگه باهم به تفاهم رسیدیم بریم زیر ی سقف،،البته ک ...

درسته اگر همه به دوران عقد به این چشم نگاه کنن. ولی خب بهترش اینه که یه مدت نامزد بود تا طرفو بشناسی و از فامیلو آشنا مخفی نگه داری وقتی از همه لحاظ اطمینان حاصل شد اونوقت به همه بگی و عقد کنی. شک ندارم آمار طلاقم پایین میاد