2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضعیت اقتصادیتون الان چه جوریه؟خونه و ماشینو درامد؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

بعضی وقتا ما خودمون سخت میگیریم مثلا همه چیزو به پرفکت ترین درجه ممکن میخوایم مثلا خیلی از پولدارارو میشناسم که میگن به خاطر وضع اقتصادی بچه نمیاریم😑

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
وضعیت اقتصادیتون الان چه جوریه؟خونه و ماشینو درامد؟

پس انداز فقط ۱۰ داریم

حقوق ۴

خونه که روستای گرم و خشک جنوب زندگی میکنم داریم خونه تو روستا هم ۱۲۰تومنه

ماشین داریم تو ارزونی خریدیم

من خودم چون مخالف تک فرزندی ام دومی رو اوردم ولی وضعمون اصلا خوب نبود

ولی الان خداروشکر وضعمون خوب شده

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

پس انداز فقط ۱۰ داریم حقوق ۴ خونه که روستای گرم و خشک جنوب زندگی میکنم داریم خونه تو روستا هم ۱۲۰ت ...

عزیزم اگه خودتون دوست دارین زیاد سخت نگیر بیار 

اصل کاری خونه و ماشبنه که الحمد الله دارین انشاءالله با اومدن دومی درامدتون هم زیادتر میشه

روزی رسان خداست

به خدا توکل کن

ترس از گرونی و بچه دار نشدن،نوعی بدگمانی به پروردگار عالمیان هست.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اره والا از بی عاری من هست

منم بچم ۳سال ودوماهشه  دلم بچه میخاد .

خداروزیشومیده ولی شوهرم توبچه بزرگ‌کردن همراهم نیس نه تورسیدگی نه توتربیت.

ازطرفیم دلم واسه دخترم میسوزه تنهاس

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰