بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی مثال براتون برنم.. هر روز خاهرم زنگ میزنه وای بچه دار خیلی سخت.. شب بیداری داره. خیلی خسته میشی... یا هر روز مامانم میگند که بچه داری شاغل بودن سخت.. یا کلن آدم های استرسی هستند. برای ی مهمونی ساده ده بار زنگ می زند که چرا دیر میآیند..
دلت بچه میخواد بچه دار شو. این ادا اطوارا دیگه چیه.
من تو سن 18 سالگی تو شهر غریب باردار شدم. قطعا تو هم از پسش بر بیای.
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
ی مثال براتون برنم.. هر روز خاهرم زنگ میزنه وای بچه دار خیلی سخت.. شب بیداری داره. خیلی خسته میشی... ...
منم استرسی ام .ازززایمان دومم خیلی میترسیدم اما خداروشکر همین بچه دومم باعث شده روحیم و همه چیم از این رو به اون رو شده .فکرا همیشه بدتر از اتفاقایی هس که میوفته
ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
خب راست میگن عزیزم.مگه از جونت سیر شدی؟؟؟تازه شاغل هم هستی...فعلا یه مدت بزار بگذره و به کار عادت کنی و یه عشق و صفایی بکنی بعد اقدام کن واس بچه...اصلا ببین میشه هم بارداری و هم کار؟؟؟هم بچه و هم کار؟؟در توانت هست؟؟ممکنه کار رو بزاری کنار بعدا
بچه داری درسته سختی داره ولی از زمانی که بجه تو شکم مادر میفته تا وقتی که دنیا میاد و تا بزرگ شدنش و .... خدا چنان توانی تو بدنت میندازه که خودت هم تعجب میکنی. زن برخلاف ظاهرش خیلی قوی و تواناست .
من شاغل هستم ولی سه تا فرزند دارم. راضی راضیم. این نعمت شیرین رو از خودت دریغ نکن
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم