2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرانه بگید جواب خواهر شوهرم رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 44 پست

جواب نده ولی یه مدت هم مثله قبل تحویلش نگیر،پر رو شده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من بودم میگفتم درحدتوانم کمک میکنم معلومه ک دخترخوبی بوده که ناراحتیه توبراش مهم بوده

اره خواهرای شوهرم خوبن واقعا،با هم صمیمی هستیم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت طرف تورو میگیره بگو وگرنه خودتو خراب نکن پیشش بعدشم جواب خواهرشوهرتو همونجا باید میدادی

معمولا طرف خودمه 

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
منم هیچ وقت جواب نمیدم خودم داغون میشم خاموشی اونا رو پررو میکنه

خیلی بده من بیشتر جاریام خصوصا بزرگه خیلی داغونم کرده بسکه تو همه چی سرک می کشه،اذیت میکنه 

اون تازه عروس هم گناه نکرده خونه رو بسازن بعد برن دختر مردمو بگیرند اونم لابد راحت نیست که بیاد شما هم وظیفه کمک نداری چند وقته نامزد هست خیلی سخته با خانواده شوهر کنار هم بودن؟منم نامزدم شوهرم داره خونه میسازع ..کدوم شهری

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
معمولا طرف خودمه 

خوب بهش بگو از این حرفش ناراحتم در ضمن شما وظیفه نداری واسه کارگرا غذا درس کنی تا وقتی خواهرشوهرات و اون جاریت که خونه رو داره برادرشوهرت واسش میسازه هستن

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
اون تازه عروس هم گناه نکرده خونه رو بسازن بعد برن دختر مردمو بگیرند اونم لابد راحت نیست که بیاد شما ...

نه عزیزم خیلی هم راحته،هر روز به تفریح و خوشگذرانی با نامزدش،موقع کار کردن خودش رو میکشه کنار،یه روز خو میتونه بیاد عزیزم،

نه عزیزم خیلی هم راحته،هر روز به تفریح و خوشگذرانی با نامزدش،موقع کار کردن خودش رو میکشه کنار،یه روز ...

ولی من تو خونه خانواده همسرم اصلا راحت نیستم خیلیییییی اختلاف فرهنگی داریم .. شمام تو همون حیاط هستی؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
ولی من تو خونه خانواده همسرم اصلا راحت نیستم خیلیییییی اختلاف فرهنگی داریم .. شمام تو همون حیاط هستی ...

نه عزیزم همسایه ایم

من اگه بودم میگفتم اگه خیلی ناراحتی خودت بیا کمک در ضمن خونه برای کسی دیگست خودش زحمت بکشه بیاد بد نیست نه بقیه کاراشو کنن من خودم خونه زندگی دارم نمیرسم 

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
من اگه بودم میگفتم اگه خیلی ناراحتی خودت بیا کمک در ضمن خونه برای کسی دیگست خودش زحمت بکشه بیاد بد ن ...

بهش گفتم من کلی کار دارم بیکار نیستم