برادر شوهرم داره خونه اش رو میسازه طبقه بالای مادر شوهرم،مادر شوهرم پخت پز واسه کارگرا میکنه، منم در حد توانم بتونم کمک میکنم ولی نه زیاد خیلی کم حالا امروز خواهر شوهرم زنگ زده نباید کمک مادر شوهرت بدی بچه بزرگ کرده داده به شما،،منم گفتم دستش درد نکنه بعدشم گفت ناراحت شدی،گفتم نه،،ولی حالا خیلی ناراحتم چون همین جاریم که هنوز نامزده نیومده تا حالا کلی بی احترامی کرده بهم ،من از آدم بی چشم و رو بدم میاد ،جالب اینه خودش بیار نیومده کمک مادر شوهرم اون سه تا جاریام هم خو دعوایین،عملا هیچ کاری واسه مادر شوهرم نمیکنن،،شما بگید اگه خواهر شوهرم رو دیدم چه جواب بدم،بگم،منم در حد توانم کمک میدم،بگم بخاطر پورو بودن جاریمه،،اینم بگم خواهرای شوهرم خوبن ولی از جاریام متنفرم خیلی رو اعصابم راه میرن
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
بچه ها شاید طولانی باشه،ولی بخونید،الان که شوهرم اومد بهش بگم خواهرش چی گفته یا نه
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شرایط تو خیلی شبیه منه .منم خیلی کمک مادرشوهرم هستم برای بنایی خونه برادر شوهرم و اجبار هم نیست خودم میرم ولی بعضی وقتا ک خواهر شوهرم بخواد بگه میگمش حداقل بیاین نوبتی منم خونه زندگی دارم