2777
2789

ببخشید من خیلی تو این موارد خنگولم.میخوام ببینم اگه ۱۰ میلیون بذارم بانکی که ماهی ۱۵ درصد سود میده.سود این پول در ماه چقدر میشه؟؟؟؟

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

150هزار تومن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه سالی یک‌و نیم‌

تقسیم برا ۱۲ ماه کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

۳۰ میلیون بانک دی بزاری ماهی ۳۵۰ میده،دیگه درصد ایناشو نمیدونم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عزیزم اکثرا اشتباه گفتند 15 درصد 10 میلیون میشه یک و نیم میلیون. ضمنا کدوم بانک ماهی 15 درصد سود میده؟ اشتباه نمیکنی؟ فکر میکنم سالی 15 درصد باشه ها

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
عزیزم اکثرا اشتباه گفتند 15 درصد 10 میلیون میشه یک و نیم میلیون. ضمنا کدوم بانک ماهی 15 درصد سود مید ...

منم حساب کردم با ماشین حساب شد یک و نیم بخاطر همین پرسیدم.ولی حق با شماست شاید سالی ۱۵ درصده

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.