2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ کردم نیومده انگار گوشیم تنظیمات کارخانه کردم فیلمام ک ریخته بودم رو گوشی دیگه بعد از دوماه متوجه شدم نرفته بوده گویا فیلمی دختره هی جا ازش دیگه فیلمی ندارم همش رو این گوشی بوده کسی بوده برگردوند باشه؟بعد از دوماه گریه و سردرد و...کشت منو

اره دارم دیوانه میشم فقط ی معجزه میخوام فیلم از شیر گرفتنش کتاب خوندن آمون دوتا تولدش بچه م هیچ فیلم ...

منم فلشم خراب شده.کلی فیلم بچگی های دخترمو پسرمو توش بود...خیلی ناراحتم بابت این .نمیدونمم چیکار کنم.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
منم فلشم خراب شده.کلی فیلم بچگی های دخترمو پسرمو توش بود...خیلی ناراحتم بابت این .نمیدونمم چیکار کنم ...

من دیشب فهمیدم حالم خیلی خراب خیلی هر چی ب شوهرم گفتم خالی کن کامپیوتر گفت جا نداره فیلمی تقریبا 4 سالمون بود هیچ چیزی از دخترم ندارم

من دیشب فهمیدم حالم خیلی خراب خیلی هر چی ب شوهرم گفتم خالی کن کامپیوتر گفت جا نداره فیلمی تقریبا 4 س ...

درکت میکنم....

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀