2777
2789
عنوان

تو سونو معلومه؟؟

130 بازدید | 10 پست

بچه ها ماه قبل لتروزول خوردم روز ۱۲ سونو دادم فولیکول ۲۰ داشتم همون روزم اچ اس جی ۵۰۰۰ تزریق کردم ولی متاسفانه پریود شدم این ماه هم از شب سوم پریود لتروزول خوردم امروز ۱۴ پریودم هست ب نظرتون فردا که ۱۵ پری میشه سونو بدم معلومه فولیکول داشتم یا اصلا ازاد شده

کاش دیروز پریروز می‌دادی الان احتمالا آزاد شده

تعطیل بود جاهایی ک قرار داد داشتن 

کیت تخمک گذاری زدم  الان منفی بود 

ازاد بشه تو سونو معلوم نیست؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما عسل درمانی رو ادامه دادید? خوب شدید? من هم علائمم مثل شما هست آب رقیق ازم خارج میشه و لباس ...

ولا یه مدت ادامه دادم .بله بهترم و بدنم گرم شده حدودا

منم همینطور بودم نوار استفاده کن و بالشت بزار زیر باسنت ک عسل تو رحم بمونه وگرنه تا صبح کم کم خارج میشه و کثیف کاری داره نوارم بزار ک صبح بلند میشی یهو همش خالی میشه

ماه پیش اقدام کردم نشد این ماهم اقدامم پناه بر خدا

ولا یه مدت ادامه دادم .بله بهترم و بدنم گرم شده حدودا منم همینطور بودم نوار استفاده کن و بالشت بزار ...

مرسی عزیزم, شما هم زخم داشتی? بعدش معاینه شدی که ببینی خوب شده یا نه? یا فقط برای عفونت استفاده کردی? بعد از چند روز ترشحت نرمال شد یا قطع شد? من الان یک هفته هست دارم استفاده می کنم تا صبح پدم خیس شده قشنگ اما بعدش دیگه هیچی ترشح ندارم البته قبلش توی طول روز ترشح داشتم که الان کمتر شده 

مرسی عزیزم, شما هم زخم داشتی? بعدش معاینه شدی که ببینی خوب شده یا نه? یا فقط برای عفونت استفاده کردی ...

من رحمم سرد بود ب خاطر یه زایمان زودرس ک داشتم و عفونت هم داشتم ک دیگه علائم ندارم حتما خوب شده