2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم معلمم ولی ربطی به شغل نداره، شاید بهتر بود سوالتو اینطور می نوشتی که ممکنه زن هایی که شاغلن، شوهرشون بهشون خیانت کنه؟ که البته در جواب باید بگم شاغل که هیچی، اگر ۲۴ ور دل شوهرت هم باشی بازم اونی که بخواد خیانت میکنه فقط و فقط بستگی به شرایط زندگی و شخصیت خود مرد داره.

خدایا شکرت   
حالا چه ربطی این به معلم داشت 

ربطش اینکه من یکی رو میشناسم معلم آقاش توی مجردیش زیادی سرو گوشش میجنبید همین که با خانم معلم ازدواج کرد سر به زیر شود تا حالا هم نشنیدیم چیزی برای همین میخواستم بدونم شما تا حالا دیدید جنین چیزی

ربطش اینکه من یکی رو میشناسم معلم آقاش توی مجردیش زیادی سرو گوشش میجنبید همین که با خانم معلم ازدواج ...

عزیزم ازدواج کرده دیگه فکر نکنم خیانت کنه همه تو مجردی یکم شلوغ هستن 

میگم استارتر نکنه توهم مث من دیشب تاحالا نخوابیدی این سوالا زده به سرت😂😂😂😂😂😂😂

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
اون که آره عزیز دلم

همینههههههه😂😂😂چقد خندیدم😂😂😂😂

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐