2777
2789

مامانا کمک نی نیاتون تا چند ماهگی خوابشون تنظیم شد،من نی نیم فقط واس شیر پا میشه ولی بیدار ک میشم دیگ خوابم نمیبره تا صبح،صبح ک میشه میخوام بیهوش بشم چیکار کنم؟؟همشم بهونم میاد دلم میخواد گریه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم میگه من ک بدنیا اومدم دو ماه اول کلا خوابیده بودم یعنی حتی بیدار نمیشدم شیر بخورم دماغمو میگرفت تا دهنمو باز کنم شیر بخورم😐😹

بعدشم ک خوابم تموم شد یهو سینه خیز رفتم😹💖

-

سعی کن در رفت امد باشی تنها نباشی چون افسردگیت بیشتر میشه..بچه من تا۶ماهگی طول کشید بعدش شبا دیگه میخابید و برای شیر ۳بار پا میشد..الانم ک ۱۴ماهشه شبا دیگه پا نمیشه شاید یبار..یوقتایی گریه کن سبک میشی اما سعی کن زیاد تنها نباشی ..این حس ی مدت هست 

خدا یعنی آرامش
عزیزم ،من پسرم تا ۴،۵ماهگی از ساعت ۱۲،۱شب شروع میکرد به گریه تا ساعت ۷،۸صبح ،یعنی آفتاب میزد ،روز می ...

بچه من اینجوری نیس،میخوابه،خودم پا میشم دیگ خوابم نمیبره

سعی کن در رفت امد باشی تنها نباشی چون افسردگیت بیشتر میشه..بچه من تا۶ماهگی طول کشید بعدش شبا دیگه می ...

تنها نیستم شب ک میشه گریم شروع میشه،خدا کنه بره زودتر

عزیزم ،من پسرم تا ۴،۵ماهگی از ساعت ۱۲،۱شب شروع میکرد به گریه تا ساعت ۷،۸صبح ،یعنی آفتاب میزد ،روز می ...

کولیک داشته..بچه منم خیلی اذیت میکرد اولاش..فک کن تا ۵بیدار..۲ساعت میخابید دوباره ساعت۷شروع میکرد..وای..الحق ک جامون بهشته

خدا یعنی آرامش