2777
2789

من هفته ٢١ باردارى هستم باردارى دومم تو باردارى اولم سابقه فشار خون بالا و پرتئين در ادرار داشتم كه اورژانسى سز شدم،امروز يك دفعه به سرم يه درد شديدى وارد شد همون لحظه سر پا كه بودم  يه فشار شديدى از قسمت پايين بدنم اومد تو سرم احساس كردم سرم ميخواد بتركه نفسم بند اومد بعد يك دفعه انگار از رو سرم پايين آب يخ پاشيدن ،،بعدشم كاملا حالم بد بود سرم گيج ميرفت و سرم بى حس بود،هر چقد هم فشارمو گرفتم نوسان داشت يا بالا يا پايين بدنمم يا يخ بود يا داغ،،رفتم ماما قلب نينى ميزد ولى فشارم نوسان داشت باز خيلى نگرانم علتش چى ميتونه باشه برم بيمارستان؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر گفته چیزی نیس خوب نگران نباش استراحت کن ب خودتم استرس نده اصلا

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!