2777
2789

خدابهت صبربده اشکم دراومد چقدر نبودن بچت سخته و میدونم درکش خیلی سخت تر.الهی ب حق محمد خدا یه بارداری خوب و راحت و یه نی نی سالم بهت بده عزیزدلم.جوری که شادیش غمتو برای همیشه ببره

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادوتادستام خاکش کردم قلبم تیکه تیکسسسسس

بچهام سید هستن جدشون سنگین از جد بزرگوارشون میخوام انشالله خدا شکل همون بچه روبزودی بهت بده خودت بهم پیام بدی خوشحالم کنی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ن خونریزی داشتم دکترای کصافطططططط گفتن سزارین نداریم طبیعی زوربزن اشغالا ک خفه شد

بیمارستانت دولتی بود ؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
توفکرشم ببینم خداچی میخاد

استرس وناراحتی دور کن.من چی بگم هفت سال انتظار کشیدم به مرز دیوانه شدن رسیدم.اینقدر لباس واسباب بازی خریده بودم.به هر دری میزدم نمیشد.شماخداراشکر سالمی میتونی بچه ددربشی.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اسی گفت چی شده لایکم کنید راستی اونیکه دیشب رفت بی بی چک بذاره غیب شد کسی میدونه چی شد آخرش؟

بیبی منفی بود الان تو ی تاپیک دیگه خوندم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

تانیاد تا اون صورتشودوباره نبینم اروم نمیشممم

دوباره میاد مطمئن باش

خدا دوباره ی نی نی خوشگل بهت میده

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
این چه ربطی به تاپیک بالا داشت گلم طرف داره از بچش میگه

بدبخت حالش بد بودتو ذوقش نزن

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏