2777
2789
اسی عزیزم اینقددبیقراری نکن بچت که کبوتر بهشته خودت داعون میشی ایمانت بیشتر کن خدا بزرگه انشاءالله ی ...

هیچی ازش نمیخام فقط اون صورت معصوموبرگردونه بغلش کنم بوش کنم لباساشوتنش کنم اروم شم یکم جگرم اتیشهههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام ک زودهههههه مگه مثه اون میشه اخههه

نه خواهرمنم همینجور شد تا پاک شد فورا اقدام کرد.نمیتونست صبرکنه.بچه ای کهازدست داد پسر بود.این یکی دختر.خیلی هم عزیزه براش.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
صبور باش.جاری من سه تا بارداری ناموفق داشت.امسال بچش اومد بغلش .انقد با نمکه.واقعا صبور بود جاریم‌.خ ...

آبجی دوستم سه تا بچه سقط کرد الان سه قلو حاملس

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍
هیچی ازش نمیخام فقط اون صورت معصوموبرگردونه بغلش کنم بوش کنم لباساشوتنش کنم اروم شم یکم جگرم اتیشههه ...

ان شاءالله عزیز دو تا بده با همون چهره و حس خوبه؟توروخدا بی قراری نکن داغون میشی خودتو سرگرم کن ما هم واست دعا میکنیم دلت اروم شه

آبجی دوستم سه تا بچه سقط کرد الان سه قلو حاملس

وای چ بانمک.چ رویایی.ایشاللا واسه استارتر هم همچین سورپرایزی اتفاق بیفته

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

الهی بمیرم اون شبی هم هم که من زایمان کردم قبل از اینکه برم توبخش تواتاقم بایه زنه بودم بچش هفت ماهه مرده به دنیااومدمیگفت شوهرم خیلی گریه کرده.دلم براش آتیش گرفت که میخواست دست خالی بره خونه

ان شاءالله عزیز دو تا بده با همون چهره و حس خوبه؟توروخدا بی قراری نکن داغون میشی خودتو سرگرم کن ما ه ...

باهرچی ک خودموسرگرم میکنم اخرش ب جای خالیش میرسه.ک کجاس گشنس تشنس ای خداااااا