2777
2789

عزیزم فقط خدا کمکت کنه و دلتو آروم کنه.منم ۲۹روزه دخترمو ازدست دادم.من زحمتشو کشیدم تازه از آب و گل دراومد وازدستش دادم.هیچی دیگه جاشو پر نمیکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرزایمانم خفه شد انگار ی عمرداشتمش جگرگوشموووو

ای وای چه سخت اونهمه سختیه بارداری رو به جون خریدی درست زمان ثمر دادنش ..... خدا خودش قلبت رو به وجود یه نازنینه دیگه آروم کنه ولی عزیزم اینجوری از پا درمیایی همین غصه و بیتابیت میشه افسردگی و استرس و نمیزاره باردار بشی بخودت بیا دوست منم پسر سه سالشو دوماه پیش مفت و مسلم از دست داد بچه یه بستنی خورده بود بعدم حالش به هم خورده بود انقد بالا آورده بود ک بدنش دچار کم آبی میشه دکترای بی همه چیز نمیتونن رگشو پیدا کنن میگن ببرینش خونه اگه بدتر شد بیارینش طفلک گفت بچم مدام آب میخواسته میدادم میخورده چشماشو میبسته گفت تو یه لحظه دیدم یچیز سبزی بالا آورد بعدم چشما و دهنش رو به سقف باز شد و همون شد جونش ...

اونم بیتاب و بیقرار بود میگفت دیگه از فرط بیقراری با دل شکسته رو کردم به خدا گفتم یا ببرم پیشش یا بهم صبر بده حالا یه کم بخودش اومده 

انشالله خدا هیچ زنی رو با بچش امتحان نکنه ولی اتفاقیه ک افتاده مطمئن باش مصلحتی درش هست و خدا قطعا جای پسرتو سبز میکنه چون تو زحمت و سختیه بارداریو کشیدی تو مرام خدا نیست ک تورو با همچین دردی تنها بزاره مطمئن باش پسرت جاش انقد خوبه ک بقول خودت بیقراری نمیکنه از اون دنیا برات دست تکون میده و میدونه خدا بهترین تقدیر رو براش در نظر گرفته شک نکن بزودی اون رو تو یه کالبد دیگه بهت برمیگردونه اینو از صمیم قلب بهت میگم .

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
مرسی عزیزم آخه سی صفحه جلو رفت خبری از اسی نشد

منم خیلی منتظر بودم ولی خبری ازش نشد

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

عزیزم فقط خدا کمکت کنه و دلتو آروم کنه.منم ۲۹روزه دخترمو ازدست دادم.من زحمتشو کشیدم تازه از آب و گل ...

یا حسین شما چرا ؟😭😭😭😭😭😭

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
زیرنظردکترخودم بودم اماخونریزی داشتم گفتم برسم ب بیمارستان نزدیککککککک ک اونجا کشتن جگرگوشمووو

اه خیر نبینن احمقا

اجی منم بچش ضربان قلبش‌کند شده بود دکترسم مسافرت بود

تمام بیمارستانارو گشت گفتن اول درداتوبکش اگ نیومد سز میکنی

شوهدش بردش ی بیمارستان خصوصی الان بچش ۷ سالشه

دولتیا همینجورن اسی تو نفر اول و اخرنیستی که به بحاطر این عقایدشون بچشو از دست‌میده

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
یا حسین شما چرا ؟😭😭😭😭😭😭

یهویی سرطان گرفت درعرض دوماه دختر نازنینم فوت کرد.الهی من بمیرم براش ک انقدر دردکشید بچم ومن نتونستم کاری بکنم براش😭😭😭😭😭😭😔😔😔

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
ای وای چه سخت اونهمه سختیه بارداری رو به جون خریدی درست زمان ثمر دادنش ..... خدا خودش قلبت رو به وجو ...

وااای ینی نمیدونسته بعد بالا آوردن نباید آب خورد

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
یهویی سرطان گرفت درعرض دوماه دختر نازنینم فوت کرد.الهی من بمیرم براش ک انقدر دردکشید بچم ومن نتونستم ...

الهی من بمیرم برای اون طفل معصوم 

واااای خدایا منو بکش اینروزا از دست رفتارای شوهرم و اذیت های دختر دوسالم حالم اصلا خوش نی امروز دیگه زده بودم به سیم آخر خدا زبونمو لال کنه گفتم کاش بمیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کاش خدا همون لحظه جونمو میگرفت اینو نمیگفتم دارم دیوونه میشم 

واقعا؟چرا؟

عزیزم منم نمیدونم تو ی برنامه خوندم که‌نوشته بود بعد بالا آوردن آب نخورید غذاتون سوپ باشه

و کلی توصیه دیگ گرده بود