2777
2789
سرزایمانم خفه شد انگار ی عمرداشتمش جگرگوشموووو

اینم از معایب زایمان طبیعی.عزیزم ناراحت نباش.دوباره اقدام کن.دوباره وجودشو توخودت حس کن.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا😔😔

تب و تشنج داشت دکترا گفتن خوب میشه ببر خونه بستریش نکردن شبش تشنج شدید کرد چن روز بعدش تموم شد ی خدا اون روزو نیاره من انقد حالم بد شد براش زایمان زودرس گرفتم 

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

کی این اتفاق افتاد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
کوووووو پس اگه اون بیقراربودخدایکاری میکردددد

عزیز دلم یکی از دوستام بچش یسالش بود فوت کرد خداروشکر و با صبر بعد ۱۸ماه اقدام مامان شد امیدت بخدا باشه حتمن حکمتی توشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
کوووووو پس اگه اون بیقراربودخدایکاری میکردددد

عزیزم قربون دل زخمیت برم که با حرفای ما مرحم نمیشه عمرش بدنیا نبود خیلی سخته منم مادرم اشک بچم دلمو پاره میکنه دلت با خدا کن یه بچه دیگه میاد آروم میشی خدا شاید صلاح ندید به دنیا بیاد اگه براش زحمت میکشیدی یا شیرش میدادی بعد میرفت باورکن سختر بود برات 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋