2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ساختمون جدیدا که از سمت اصفهان نرسیده به زندانه

نمیدونم کدوم مدنظره شماست اما یسریش هست تقریبا نزدیک زندانه و کوی قدس بهشون میگن اون نیست.

بعد سپهر اون سمت خیابون مجتمع بزرگه

دقیقا روبروی اکنجاست.راضی هست از محلشون؟؟؟ اصلا توو مجمتمع زندگی کردن سخته یا نه؟؟؟

دقیق نمیدونم آخه خیلی وقت نیست حدود سه ماهه ساکن شدن ولی فکر میکنم راضین خیلی کاری با محله ندارن که با ماشین شخصی میان و میرن تو مجتمع هم هنوز خیلی واحدها خالیه ولی اونایی که هستن میگن آدمهای خوب و محترمی هستن در کل راضی بودن خونشونو دوست داشتن

دقیق نمیدونم آخه خیلی وقت نیست حدود سه ماهه ساکن شدن ولی فکر میکنم راضین خیلی کاری با محله ندارن که ...

انشاله خیرشو ببینن.

شما کجا ساکنید؟؟

من بین دو واحد که یکی اینجا باسه یکی توو خیابون طیب موندم کدومو بگیرم.شما باشید کدوم محله رو ترجیح میدین؟؟؟

انشاله خیرشو ببینن. شما کجا ساکنید؟؟ من بین دو واحد که یکی اینجا باسه یکی توو خیابون طیب موندم کدو ...

ما خیابون باغ زیاریم 

بستگی به خونش داره اگه از لحاظ متراژ و نوسازی فرقی ندارن طیب خیلی بهتره

ما خیابون باغ زیاریم  بستگی به خونش داره اگه از لحاظ متراژ و نوسازی فرقی ندارن طیب خیلی بهتره

اتفاقا یه واحد توو خیابون فرهنگ سمت شما دیدم اما ساخت خونه به دلم ننشست.

خودم طیب مد نظرمه.شوهرم شفق 

ما خیابون باغ زیاریم  بستگی به خونش داره اگه از لحاظ متراژ و نوسازی فرقی ندارن طیب خیلی بهتره

از لحاظ سال ساخت تقریبا یکی دو سال فرقشونه.نقشه هر دو هم خوبه فقط متراژ طیب ۱۰۳ متره اینجا ۱۱۳ متر