2777
2789

من کلا از روزی که متاهل شدم خوردن گرمی رو شروع کردم تا بعد زایمانم یکم شدتش کم کردم چون بچم جوش می زد حالا باز می خام شروع کنم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تقویت رحم من قبلا تنبلی تخمدان داشتم میگن گرمیجات خوبه  مثل عسل سیاهدونه پسته مویز کشمش ای ...

من که قصد دارم چندماه اینده اقدام کنم 

روغن مالی میکنم شکممو. سویق سنجد و جو و گندم میخوریم  و ویتامین دی و شیره انگور.

یعنی در ماه کامل بخورم ؟

اگه تو اقدامی از اول پری تا روز اقدام 

اگه اقدام‌میستی کله ماه بخور

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
والا منـکه کلا سردیجات خوردم و بچم پسر شد.اینا همش حرفه و فقط خاسته خداست 

من ب خاطر اینکه دکتر گفت تنبلی تخمدام داری دارم چیزای گرم میخورم ک رحمم گرم بشه وگرنه من عاشق دخترم