2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها

1657 بازدید | 20 پست

سلام 

دوستای گلم خانوم های محترم لطفا اینقدر به ما دهه هشتادیا تیکه نندازین .... باور کنین تو هر دهه ای هم بچه ی شیطون و پرو هست هم بچه ی نرمال ، هم بچه ی بدجنس و ...

بعضی وقتا چیزای که درمورد ما میگین واقعا آزار دهنده‌س 

اینکه میگین ما هنوز بچه ایم ... میدونم ۱۸ سال سن زیادی نیس ولی خب سن کمی هم نیس که بگین برو عروسک بازیت و بکن ...

فکر کنین یه نفر تو همین سن انقدر شما و هم سن و سالاتون و مسخره کنه ، ناراحت نمیشن؟

میدونم الان میاین میگین همین اعتراض کردن یه کار بچگانه‌س ولی من به عنوان یه خواهر کوچیکتر از شما خواهش میکنم اینقدر با حرفاتون شخصیت ما رو خورد نکنین 🙏

کاش من دهه ۸۰بودم ،در عوض پسرم دهه ۸۰هست 😂😂 ،بی خیال حرف مردم کیف دنیا رو بکن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  شما دهه چندین؟

من دهه ۶۰هستم ،حرف مردم هیچ وقت تمومی نداره همیشه یه حرف برای گفتن دارن ،از یه گوش بگیر از اون گوشت در کن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
همینایی ک میگن برو عروسک بازی خودشون زیر۱۵ ازدواج کردن بیخیال اگ بخوای با حرف مردم زندگی کنی ک فقط ب ...

👌 دقیقا 

اما ازدواج  باید بر اساس رشد عقلانی و اجتماعی و ... که هر کس تو یه سنی بهش میرسه یکی قبل از ۱۸ یکی ۳۰ سالگی 

بحث من اینه همه باید به هم احترام بذاریم ... چرا الکی بخوایم یه گروه و بد نشون بدیم ؟ در صورتی که خوب و بد تو هر دوره‌ای هست 

من دهه ۶۰هستم ،حرف مردم هیچ وقت تمومی نداره همیشه یه حرف برای گفتن دارن ،از یه گوش بگیر از اون گوشت ...

بهترین نصحیت ... ممنون واقعا ... همیشه سعی میکنم بهش عمل کنم ولی بعضی وقتا یه حرف واقعا آزار دهنده میشه 

👌 دقیقا  اما ازدواج  باید بر اساس رشد عقلانی و اجتماعی و ... که هر کس تو یه سنی بهش میرس ...

من خودم زیر ۱۸ ازدواج کردم :/ هنوزم زیر ۱۸ هستم منظور با حرفشون ناراحت نشو تو سن شما ایشون عروسک بازی نمیکردن

یه لبخند گرم زبان بین المللی مهربونیه!
من خودم زیر ۱۸ ازدواج کردم :/ هنوزم زیر ۱۸ هستم منظور با حرفشون ناراحت نشو تو سن شما ایشون عروسک باز ...

شرمنده گلم🙏 اشتباه برداشت نشه اطرافیان خودم و گفتم 

درک نمیکنن که با گذر زمان وقتی سن اونا بیشتر میشه سن ما هم بیشتر میشه 

منم از کسایی که مسخره میکنن حالم بهم میخوره..نه تنها واسه سن و سال منظورم تو همه ی موارد هست!

لهنتی امضات😂😂😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒