2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 20 پست

سلام عزیزم. ناراحت نباش یه زمانی ما دهه هفتادی هاهم مسخره میکردن😕

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
سلام عزیزم. ناراحت نباش یه زمانی ما دهه هفتادی هاهم مسخره میکردن😕

وقتی ما یکم بزرگتر شدیم دست از سر ۷۰ برداشتن شروع کردن به تیکه انداختن به ما ... احتمالا وقتی دهه ۹۰ یکم بزرگتر بشن دوباره همین ماجرا تکرار میشه ... ولی ما بجای اینکه سعی کنیم احترام گذاشتن و به کوچیک تر از خودمون یاد بدیم فقط باعث رنجش و ناراحتیش میشیم و اونم از ما الگو میگره ... و  این چرخه ادامه پیدا میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ما یکم بزرگتر شدیم دست از سر ۷۰ برداشتن شروع کردن به تیکه انداختن به ما ... احتمالا وقتی دهه ۹۰ ...

بله دقیقا. این چرخه ادامه داره متاسفانه😕انگار خودشون از دم بزرگ بودن😑

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
بله دقیقا. این چرخه ادامه داره متاسفانه😕انگار خودشون از دم بزرگ بودن😑

اگه به جای اینکار به نسل بعد احترام بذارن و اگه اشتباهی کردن بهشون رفتار درست و یاد بدن خودشون هم راحتترن چون چند سال بعد جامعه میوفته درست همین بچه هایی که الان مسخره‌شون میکنن و اگه اونا درست تربیت شده باشن خیلی اوضاعمون بهتره

اگه به جای اینکار به نسل بعد احترام بذارن و اگه اشتباهی کردن بهشون رفتار درست و یاد بدن خودشون هم را ...

کاملا درست میگی عزیزم❤️❤️❤️

من ب عنوان یه دهه هشتادی تو همین نی نی سایت حرفایی میخوندم ک انگار ما اژدها دوسریم چون از حق خودمون دفاع میکنیم و خیلی محترمانه بهشون میگیم اشتباه کردن نمیتونن قبول کنم شما تو گوگل جستوجو کن ده هشتادی ها نی نی سایت من ب نصف ک رسیدم اومدم بیرون احساس میکردم حال داره ب هم میخوره از این میزان تعصب بی جا و دیدن نیمه خالی لیوان بالاخره در هر دهه ای ادم های خوب و بد هستن اینک همه رو با یه چوب بزنیم اصلا کار درستی نیست