2777
2789
عنوان

از دست اين تازه عروس همسايمون با اون همه سرو صدا چيكاررر كنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 97 پست
نه متاسفانه مال خودشونه

ولی استشهاد جمع کنین بگین که اذیت میکنن با سر وصداشون 

کلمه استشهاد بعد یه روز به زور پیدا کردم هی میگفتم اون چیه که از همسایه شکایت کردنی مینویسن همه همسایه ها   

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی استشهاد جمع کنین بگین که اذیت میکنن با سر وصداشون  کلمه استشهاد بعد یه روز به زور پیدا کرد ...

😂😂 والا قرار شد تو تابلوو بنويسيم كاراي خاكبرسريتونو يواشترم ميتونيد انجام بدين در صورت تكرار نام واحد نوشته ميشه😂😂 مرسي اه

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
😂😂 والا قرار شد تو تابلوو بنويسيم كاراي خاكبرسريتونو يواشترم ميتونيد انجام بدين در صورت تكرار نام ...

ولی بد میشه ها چون اکثرا همسایه هاتون میدونن منظورتون کیه 

مادر یا خواهر عروس رو دیدیدن بهش بگین باهاش حرف بزنه 

ولی بد میشه ها چون اکثرا همسایه هاتون میدونن منظورتون کیه  مادر یا خواهر عروس رو دیدیدن بهش بگ ...

عشقم ما تا حالا خونوادشو نديديم كم رفت و اومد پر سر و صداست ... اخه چندين بار غير مستقيم گفتيم بهشون منتها اهميت نميدن

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
عشقم ما تا حالا خونوادشو نديديم كم رفت و اومد پر سر و صداست ... اخه چندين بار غير مستقيم گفتيم بهشون ...

من داداشم اینا هم تو اپارتمانن بچه هاشون شلوغ میکنن وقتی میان اینجا بابام میگه نزار بچه هات شلوغ کنن بقیه چه گناهی دارن اخه 

حرف تو مخشون نمیره  بهتره شکایت کنین که مجبور شون کنن یا ساکت کارشونو کنن یا از اونجا برن