2777
2789
عنوان

نرم کننده موی خوب

1092 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان میشه لطف کنید یه نرم کننده خوب معرفی کنید؟ 

امروز رفتم داروخونه ایروکس داشتن گفتن خوبه نظر شما چطوره؟ گلرنگ چی؟

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوه رنگ بنفششو میزنم خوبه خوشبوهم هست😊

البته وز موهامو نمیخوابونه ولی نرم میکنه

خاستید امضاموبخونید دوستان

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

اگر میتونی بیشتر هزینه کنی مثلا تا صد تومن اینا ترزمی هم عااالیه و البته حجمشم خیلی زیاده

حتما از داروخونه بگیر البته الان قیمت ندارم جند ماه پیش خریدم حدودا 98

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
چراروغن نارگیل نمیگیری؟؟؟😑

میخوام یه چیزی مث شامپو باشه که باهاش بشورم ، نمیخوام چربیش رو موهام بمونه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

من اوه رنگ بنفششو میزنم خوبه خوشبوهم هست😊 البته وز موهامو نمیخوابونه ولی نرم میکنه خاستی ...

بنفش گلرنگ یا ایروکس؟

بنفش گلرنگ یا ایروکس؟

اوه

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت