2777
2789

شوهرم خیلی عاشقم بود هیچوقت حتی نگاه کسیم نمیکرد همه حسرت زندگیمو میخوردن ولی پریشب مچشو گرفتم الان حالم ازش بهم میخورده فقط دلم میخادخودمو بکشم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فرقی با مرگ یه عزیز نداره 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ی روز دیدم خواهرشوهرم گفت داداشم عکس ی زن رو استوری واتساپش گذاشته من رفتم دیدم هیچی نیس ولی توگوشی خواهرش عکس دیده میشد گفتم این کیه ک عکسشو استوری کردی قسم خورد ک خودش اومده

ی روز دیدم خواهرشوهرم گفت داداشم عکس ی زن رو استوری واتساپش گذاشته من رفتم دیدم هیچی نیس ولی توگوشی ...

خب

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

و سال ها زندگی و عاشقانه ها از جلو چشمت رد میشه و غمگین تر میشی💔

خیلی سخته خیلی 

خدا به قلبت ارامش بده

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

عجیبتر از موجود مرد نداریم هیزش خیانت میکنه چشم پاکشم خیانت میکنه  باز خوبه خانما تکلیفشون با خودشون معلومه خوب باشن تا اخر خوبن خراب باشن تا اخر خرابن

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos