سلام خانومای گل .من دوتا دختر ۵ و ۶ ساله دارم .و همیشه راس ساعت ۹ میبرم برای مسواک و قصه و تا ۹.۳۰ میخوابن .ولی اگه بدونین همسرم و تمام فک و فامیل غر میزنن که خیلی زوده بچه بیچاره هست .منم میگم بابا اخه چرا میگین بیچاره برای بچه چه فرقی میکنه ۱۰ یا ۹ یا ۱۱ .از بچگی عادت کردن بچه ها .ولی این اطرافیان من عادت نکردن هنوز .همیشه باهام بحث میکنن 🙄😫😫😫
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
آفرین چه خوب،بچه های من یک سال و ۴سالن زیر دوازده نمیخوابن
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما تازه خواهرمو (6سالشه)این موقع که هوا خنکه و پارک جلو خونمون کسی نیست میبریم دوچرخه سواری.تاساعت ده و نیم اینا بازی میکنه خودشو خسته میکنه یازده خوابه
هورمون رشد تو همین ساعتها و وقتی بچه خوابه ترشح میشه
بچه من خوابش خیلی سبکه و خیلی هم سخت میخوابه
من از خدامه ک زود بخوابه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم