2777
2789
عنوان

کی مثل من از الان بچه هاشو خوابونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 73 پست
بعد شما چ ساعتی بیدار میشین برای صبحانه دادن بهشون

من اگه پیاده روی برم از ۶یا ۷ بلند میشم ولی اگه نرم ۹ یا ۱۰

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
پسر من ساعت 12 به بعد میخوابه صبحم 10 صبح بیداره اصلا زود نمیخوابه خوابه عصر هم که اصلا شما خوب کاری ...

ممنون عزیزم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون رشد توی ساعت ده الی دو شب ترشح میشه.و اکه بچه خواب باشه بهتر ترشح میشه و بدن سالم تر و خواب ا ...

بله دقیقا .من و همسرم قد کوتاهیم .واسه همین بچه هارو منظم میخوابونم که رشدشون خوب باشه

عالیه

هم از نظر روانشناسی

و هم پزشکی

تو هر سنی 

این موقع خوابیدن عالیه.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
چه بچه های خوبی؟ از بچگی اینجوری بودن؟؟  وای خیلی خوبه.وقت ازاد خودتو همسرت دارین عااالیه

از بچگی اینطوری عادت دادم .از ۲ سالگی دختر بزرگم و ۱سالگی دختر کوچیکمم اتاقشون جداست جدا میحوابن .اتاق هامون طبقه بالاست اگه کار داشته باشم میفرستم خودشون میرن بالا تو تاریکی میخوابن

درسته همسرم خیلیییییی غر میزنه که زود میخوابن ولی عوضش راحت به فیلم نگاه میکنیم تخمه میشکونیم .برتی هم وقت میزاریم .ولی اگه بچه ها تا ۱۲ یا ۱ یا ۲ بیدار بودن صددرصد منم خسته میشدم ونمیتونستم بهش برسم 

دختر منم ۷ونیم ماهشه فرایند خوابش از ۸ونیم تا ۱۰ونیمه . صبح هم ۸ونیم ۹ اینا بیدار میشه. ظهر هم از یک ...

خیلی خوبه عزیزم از الان عتدتش دادی عالیه

خوشبحالت تو از بندگان برگزیده ای  دختر من 17ماهشه زیر یک نمیخوابه شبام که هی شیر میخواد😬😬

عزیزم کم کم از الان عادت بدی .اونم عادت میکنه

سلام عزيزم شما گفتي حس ششمت قويه ميشه بگي من كي زندگيم روبراه ميشه ارايشگاهمو ميزنم؟؟ اخه پولشو قرار ...

گل من اونطوری حرف نزن کائنات میشنوه .نگو کارم لنگه .بگو من میتونم

حس ششمم میگه باید خودتم یکم تلاش کنی ولی به زودی به خواستت میرسی.بیا گروه واتساپم اونجا.گروه مثبت اندیسی

https://chat.whatsapp.com/ELjSjWd4V31A1FXKRkK0Jz

گل من اونطوری حرف نزن کائنات میشنوه .نگو کارم لنگه .بگو من میتونم حس ششمم میگه باید خودتم یکم تل ...

اخه هشت ساله اينطوري منو مچل كردن 

من قراره كار كنم 

گفته هزينه اموزشو ميدم ولي مستلزمه اينه ك پدر شوهرم يه واحد اضافه داره بفروشه فعلا ك هيچ قصدي ب ظاهر نداره هي برا داداگاه امروز و فردا ميكنه فك ميكنم كلا نميخاد بفروشه مارو مچل كرده