2777
2789
عنوان

یعنی اشتباه میکنه یا دزدی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 43 پست

تازه امروز 65 تومنی خریدم شد دو بسته دستمال کاغذی قیمت نداشت و تقریبا یه کیلو سیب زمینی که نمیدونم چند بود شد 95 هزار ولی اونایی که قیمت داشتن شدن 65  با اون دوتا شد 95 یکم عجیب نیست

وای من سختمه این چیزا رو بگم. ادم باید بتونه بگه🤦‍♀️

من بودم دیگه نمیخریدم ازش چیزی. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا ازش بخواه یه بار دیگه حساب کنه تو هم باهاش چک کن

حس میکنم زنه یکم گیج میزنه نکنه بخاطر اون اشتباه میکنه یا دزدی 

نمیتونمم تهمت بزنم اخه 20 هزار کم نیست بخواد اشتباه کنه اونم نه یه بار من هر سری خرید میکنم پولش خیلی زیاد میشه همش دو باره تو خونه حساب کردم دیدم اینجوریه 

یعنی تو روش بگی  اینکار رو کرده

نه بگه تو محاسبه اشتباه کردید

یه لبنیاتی تو محل ما هست بسته به سن و تیپت بهت قیمت میده مثلا اگه من برم یه سطل ماست بخوام میگه ۲۰ ولی اگه یه نوجوون بره میگه ۲۵ (هر چی کوچیک تری یا تیپت بهتره گرونتر میگه همون جنسو)چندین بار پیش اومده الان همه محل میگن فلانی دزده ازش نخرید مگس میپرونه هی بنر تخفیف میزنه

بالاخره باید بفهمه ملت گاو نیستن

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
حس میکنم زنه یکم گیج میزنه نکنه بخاطر اون اشتباه میکنه یا دزدی  نمیتونمم تهمت بزنم اخه 20 هزار ...

عزیزم اشتباهو یه بار یا دو بار میکنن نه همیشه.اون دیده تو چیزی نمیگی پیش خودش فکر کرده سرت تو حساب کتاب نیست

نه بگه تو محاسبه اشتباه کردید یه لبنیاتی تو محل ما هست بسته به سن و تیپت بهت قیمت میده مثلا اگه من ...

منم حس میکنم میبینه خریدام زیاده میگه بذار گرون بدم و میگن هیچی از هیچ کس بعید نیست شاید از قصد ازم بیشتر پول میگیره

عزیزم اشتباهو یه بار یا دو بار میکنن نه همیشه.اون دیده تو چیزی نمیگی پیش خودش فکر کرده سرت تو حساب ک ...

اره سری قبل دیدم سرم کلاه رفته این سری خواستم بگم چون یکم شکلات تلخ گرفته بودم نمیدونستم قیمتش چنده گفتم لابد گرونه بگم ضایع میشم گفتم یه سری دیگه خرید کنم ببینم درست حساب میکنه که دیدم باز ازم زیاد پول گرفته

منم حس میکنم میبینه خریدام زیاده میگه بذار گرون بدم و میگن هیچی از هیچ کس بعید نیست شاید از قصد ازم ...

اره چون یه بار میشه اشتباه کنه چند بار اشتباه میکنه مگه ادم؟؟

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
اره چون یه بار میشه اشتباه کنه چند بار اشتباه میکنه مگه ادم؟؟

اره من شش ماهه اومدم این محل زیهدم رفتم مغازش هر وقت قیمت گفته شاخ دراوردم چطور اینقدر زیاد شده.

دفعه قبل زد به سرم حساب کردم دیدم قیمت زباد گفته 

معلوم نییت تو این شش ماه چقدر ازم خورده یا شاید به همه بیشتر از قیمت رو اجناس میدن