2777
2789
عنوان

یعنی اشتباه میکنه یا دزدی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دزدی میکنه  برای همین من اصلا سوپر خریدنمیکنم میرم کوروش جانبو  هر جا که فیش میده

اره منم بعد از این باید برم فروشگاه کلی خرید کنم یه بار به روش میارم هر وقت گیر چیزی شدم خرید میکنم تا بفهمه

یعنی رب رو بیشتر از قیمت روش میفروخت؟

آره عزیزم

یادتون میاد یهو از ۵ تومن شد ۱۸ تومن؟

اونا همون ۵ تومنیا هم می دادن ۱۸ تومن!!!

یعنی خریدشون ۵ تومن بودا ولی با قیمت روز می دادن

عزیزم از بابات هم خرید میکنی همونجا فاکتور بگیر و با جنست چک کن و بقیه پولتو اگر زیاد گرفته پس بگیر

الان میرم کل خریدامو مینویسم میبرم به شوهرش نشون میدم برام حساب میکنه تا ببینم قضیه چیه چرا باید سرم کلاه بره

فکر کرده حالا که زیاد خرید میکنم هیچوقت نمیفهمم به قیمت رو جلد نداده

آره عزیزم یادتون میاد یهو از ۵ تومن شد ۱۸ تومن؟ اونا همون ۵ تومنیا هم می دادن ۱۸ تومن!!! یعن ...

شمارشونو بده 

میرم باشوهرش خریدامو حساب میکنم ببینم بیشتر گرفته میزنگم به بازرسی تا حالشون جا بیاد

البته بیشتر که گرفته فقط به روش میارم و یه سری تکون میدم بخاطر بی انصافیشون

وای من سختمه این چیزا رو بگم. ادم باید بتونه بگه🤦‍♀️ من بودم دیگه نمیخریدم ازش چیزی. 

من اتفاقا روشو دارم و میگم مگه ساده گیر اورده یا خر گیر اورده کلاه بذاره سرم  بالاخره یه روز ادم میشینه حساب میکنه ببینه چرا دو تا جنس شد 95 هزار

چه جالب هر دفعه هم 20تومن من بودم همون دفعه ی اول به روش میاوردم

اخه اونسری 28 هزار زیاد پول داده بودم یکم شکلات اورده بودم با یکم گوجه و بادمجون قیمت اونا رو نمیدونستم اونا ده هزار حساب کردم شد 18 

اینبارم شدن 68 با دوتا دستمال کاغذی و یه کیلو سیب زمینی که قیمتشو نمیدونم ولی من 95 دادم یعنی 27 هزار سیب زمینی و دستمالا شدن

اره من شش ماهه اومدم این محل زیهدم رفتم مغازش هر وقت قیمت گفته شاخ دراوردم چطور اینقدر زیاد شده. دف ...

این دفعه حواست جمع باشه خودت دوباره تو همون مغازه حساب کن همونجا بهش بگو اگه دوباره تکرار شد محل خریدتو عوض کن

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
اره منم بعد از این باید برم فروشگاه کلی خرید کنم یه بار به روش میارم هر وقت گیر چیزی شدم خرید میکنم ...

خرید ای کلیتونو برید جانبو یا ... حداکثر خرید سوپریتون ۳ قلم باشه که رقمش مشخص بشه   انقدر با من اینکار رو کردن محاله پامو سوپری بزارم   فقط شهر وند و کوروش  حتی شیر و ماست و اینا  هر سه روز یه بار میرم به اندازه  خرید میکنم

این دفعه حواست جمع باشه خودت دوباره تو همون مغازه حساب کن همونجا بهش بگو اگه دوباره تکرار شد محل خری ...

اخه من زیاد میارم از 50 تا 130 تومن میشه 

روم نمیشه گوشی بگیرم دستم دونه دونه حساب کنم

یه بار بهش میگم هر چی خریدمو حساب میکنه اشتباه شد دیگه خرید نمیکنم بکنمم کم کم میخرم تا بتونم ذهنی زود حساب کنم 

خرید ای کلیتونو برید جانبو یا ... حداکثر خرید سوپریتون ۳ قلم باشه که رقمش مشخص بشه   انقدر با م ...

اره لااقل اونجا تخفیف هم میدن 

شوهرم خونه نیست زنگیدم بهش گفتم سیب زمینی کیلو چنده گفت دو سه تومن همه جنسا شد 68 با یه کیلو سیب زمینی میشه هفتاد با دوتا دستمال کاغذی 😐😐😐😐😐95

درستش همینه دو سه قلم ضروری بیشتر نخرم از فروشگاه خرید کنم بهتره