mersdeee مدیر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 عنوان خانم هایی که باردار بودن یا هستن میان توراخدا | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 19 پست من ۸ ماه پیش بارداری خارج رحم داشتم بین دوتا کتفم خیلی درد میکرد الان باز باردار شدم هفته پنجم هستم کتف چپم بادست چپم خیلی درد میکنه یعنی باز خارج رحمه؟دارم دیوونه میشم توراخدا هرکسی دستش درد میکرده ولی بارداریش موفق بوده بیاد بگه 1399/03/29 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 منم چون شنيده بودم خارج رحم كتف درد ميكنه كتف درد گرفته بودم ولى فك كنم توهمه هيچى نيست نگران نباش ... خداراشکر تو راخدا واسم دعا کن
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 نه عزیزم این حرفا چیه؟کی همچین حرفی زده؟؟😐 منم دست سمت چپم درد میکنه از کتف تاپایین یعنی حاملگیم خ ... منم دقیقا از کتف تا کف دستم نمیدونم ترس برم داشته خداکنه به همین وقت ساعت این یکی دیگه بمونه برام ۸ ساله منتظرم😭😭
ziiii عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2551 شاید دوقلوعه😍😍😍چون بتات بالاس من پریودم نامنظم روز32دورمه بتام صفربودروز39ازمایشم مثبت شدوروز44فک کنم این میزان بتام بودتوخانواده فقط خالم دوقلوبودکه بچه هاشم دوقلوشدولی خدانکن دوقلوباشن خودم هنوزبچم☺️☺️
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2386 منم دقیقا از کتف تا کف دستم نمیدونم ترس برم داشته خداکنه به همین وقت ساعت این یکی دیگه بمونه برام ۸ ... انشاءالله ک میمونه مطمئن باشب این حرفا هم توجه نکن،استرس به خودت راه نده،همش فکر کن ک بارداری و یه نی نی ناز تو دلت داری کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 انشاءالله ک میمونه مطمئن باش ب این حرفا هم توجه نکن،استرس به خودت راه نده،همش فکر کن ک بارداری و یه ... انشالله دعاکن واسم🙏