2777
2789
عنوان

عرق سوز شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد بتامتازون بزن رونات چاقه به هم میسابه سعی کن ورزش کنی یا زیر شلوارت شلوارک بپوشی (نخی)بیرون می ...

چاق نیستم ، ولی رونام بهم میخوره خیلی گرمم میشه باردارم نمیتونم ورزش کنم

من همه اميدم خداست
اد چرا؟ زینک اساید بزن .... رفت روغن زیتون... دوباره دو ساعت بعد زینک اکساید بعدش روغن زیتون

تو نت سرچ کردم نوشته بود وازلین یا آ د که چربش کنه

من همه اميدم خداست

منم مثل شما باردارم

اصلا دامن نپوش بدتر میشه

شلوارک نخی بپوش یا دامن شلواری ک گشاد باشه ولی اگر دامن شلواری پوشبدی بلندتر از مچ پات نباشع چون ممکن پات گیر کنه تو پاچه هاش بخوری زمین

من این پماد و میزنم برای من ک خیلی خوب بوده

جلوی کولر اگر خواببدی حتما رو شکمت ی چی بنداز ک بچه سردش نشه

چاق نیستم ، ولی رونام بهم میخوره خیلی گرمم میشه باردارم نمیتونم ورزش کنم

اخه مبارک باشه ❤

پایین تنت درشته دیگه وگرنه تو حالت معمول به هم نمیسابه یا شاید شلواری که پوشیده بودی جذب بوده یا مواد پلاستیک 

شلوارک نخی بپوش جواب میده (شلوارک کوتاها)

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!