2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل کوچکی یا بزرگی س.ی.ن.ه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 96 پست
این هایی که شما میگی مربوط به فرم دهیه ورزش سایز سینه رو زیاد نمیکنه مگه اینکه یکم عضله ایجاد کنه.&n ...

کامنت بالاتر که دقیقا همین حرف را زدم!

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من فقط پیج پزشکان تو اینستا را دنبال میکنم.همه میگن سایز سینه چربی هست و اصلا بزرگ نمیشه.راست هم ...

آخه قربونت برم من 

باشگاه رفتم دمبل و.... زدم سینه هام سفت شد وقتی ول کردم بدتر شد الان خودم چندشم میشه قسمت بالای سینه هام تمام خط افتاده چون آویزون شده

شما میتونی بهم بگی چ اندازه دمبل بخرم تو خونه بزنم؟ ک کوچیک و سفت بشه

آخه جایی شنیدم ی نفر میگفت با دو تا بطریه آب معدنی هم کوچیکش البته میتونین کار دمبل رو تو خونه انجام بدیندرسته ب نظر شما؟

من باشگاه مثلا ۳ تا ست  ۲۵ تایی میزدم 

ترو خدا کمکم کن دوستم 

عمل هم عوارض داره نمیخوام انجام بدم

خدا خیرت بده😘😘

اگه اونجوری بود دکترایی که پروتز میکنن باید درمطبو تخته کنن رازیانه بفروشن😂😂😂

خب در اون حد که بزرگ و گرد و سفت نمیشه ممکنه یه سایز یا نیم سایز اونم با استفاده سه ماه مداوم بشه بعدشم پروتز سینه واقعا عمل سختیه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
من دلم میخواد ۶۵ برسم.ارث عمه خانومه

من سینم خیلی کوچیک و خوش فرم بود.۲تا بچه اوردم دوپپای رفتن تو هیکلم.خیلی اویزون سینم بودن.زد به سرم عمل کنم.ننیدونم هزیتش چند.بچها راسته که غدد شیری رو خارج میکنن

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
جدی موثر بود برات؟ بعد یه سوال شما کوچیکی سینه هات ارثی بود یا نه؟ چه مدت خوردین

یادم نیست ولی فک کنم دوسه ماه خوردم هرشب یکی دولیوان بجز مواقع پریودی

ارثی منظورت چیه نه برا مامانم کوچیک نیست من فک کنم چون از همون اول سوتین بستم جلوی رشدشو گرفت

آخه قربونت برم من  باشگاه رفتم دمبل و.... زدم سینه هام سفت شد وقتی ول کردم بدتر شد الان خودم چ ...

من هفته ای یکبار یک ساعت و نیم بالا تنه ورزش میکنم.

با بطری هم میشه .

ورزش هاشم اینهاست سرچ بزن: فلای سین ه .پرس پایین سین ه.پرس بالای سین ه .پرس وسط سین ه

شانه ها را هم تقویت کن که صاف بشی. اونم حرکتهاش را سرچ بزن.

مربی بدنسازی باشگاه ما ،برای اونایی که سین ه بزرگ داشتن ،حرکت ها را با وزنه کم و سرعت زیاد میداد .

من دو تا دمبل سه کیلویی و یه هالتر ده کیلویی دارم تو خونه مون

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
یادم نیست ولی فک کنم دوسه ماه خوردم هرشب یکی دولیوان بجز مواقع پریودی ارثی منظورت چیه نه برا مامانم ...

ارثی ینی مثلا مثل عمت یا خالت شده باشی..

من مامانم 95 از مجردیشع

بنده 65. 

فک کنم  من سینه هام به بابام رفته

من هفته ای یکبار یک ساعت و نیم بالا تنه ورزش میکنم. با بطری هم میشه . ورزش هاشم اینهاست سرچ بزن: ف ...

مرسی قربونت برم من😘😘😘

الان شما با دمبل و هالتر میزنی تو خونه سینه هات کوچیک و سفت شده؟ ببخشیدا قصد فضولی ندارم

میخوام ببینم برای منم جواب میده یا نه؟

شرمنده🙈🙈🙈  

میترسم دمبل بخرم تو خونه بزنم خوب شه سینه هام دوباره ول کن بدتر بشه

شما نظری نداری بهم بدی؟