2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل کوچکی یا بزرگی س.ی.ن.ه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کوچیک شدنش نظری نداری دوستم؟  ب قول شما سینه چربیش زیاده چیزی میشناسی ک چربیش رو کم کنه&n ...

من فقط پیج پزشکان تو اینستا را دنبال میکنم.همه میگن سایز سینه چربی هست و اصلا بزرگ نمیشه.راست هم میگن.من شش ساله پرس سینه میزنم.سین ه هام سفت و بالا و خوش فرم هستن نسبت به قبل .ولی افزایش سایز اصلا.

شنیدم دنبل و وزنه اگر با سرعت بزنی کوچیک میکنه و سفت .چون سین ه اگه با رژیم چربیش کم بشه ،افتاده و شل و ول میشه .باید با ورزش و دستگاه آب کنی

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
باید افتخار کنه  این مسخره بازیا چیه؟... همه دنبال 85 ن    

نه خب همه بزرگ نمیخوان

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
من خوردم خود جوشوندش رو خوب شد بزرگ شد دردای پریودیم هم از بین رفت فقط مشکل بدی ک داره بدنمو پرمو کر ...

جدی موثر بود برات؟

بعد یه سوال شما کوچیکی سینه هات ارثی بود یا نه؟

چه مدت خوردین

خودش تشخیص میده هرکی بزرگه باید کوچیک بشه و برعکس؟؟؟😕😕😕

تشخیص نمیده که هورمون های زنانه رو متعادل میکنه بنابراین اگه مشکل هورمونی باشه حل میشه و اندازه سینه هم متعادل میشه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
تشخیص نمیده که هورمون های زنانه رو متعادل میکنه بنابراین اگه مشکل هورمونی باشه حل میشه و اندازه سینه ...

اگه اونجوری بود دکترایی که پروتز میکنن باید درمطبو تخته کنن رازیانه بفروشن😂😂😂

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
من فقط پیج پزشکان تو اینستا را دنبال میکنم.همه میگن سایز سینه چربی هست و اصلا بزرگ نمیشه.راست هم میگ ...

این هایی که شما میگی مربوط به فرم دهیه ورزش سایز سینه رو زیاد نمیکنه مگه اینکه یکم عضله ایجاد کنه. 

دلخوش به دنیای خویشم☘
نه این یک تصور غلطه

نه درسته

این جیزا رو نگید الکی مردم میخورن بدتر میشن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.