2777
2789
عنوان

وزن کودک سه ماهه

126 بازدید | 10 پست

دخترم سه ماهش تموم شده ۷ کیلوئه، گفت این وزن بچه چهار و نیم ماهه است،  تولد ۳۸ هفته تموم بدنیا اومد۳۲۰۰ بود.دکتر گفت وزنش زیاده .بنظرتون چیکار کنم پستونک هم نمی گیره. دوست ندارم در آینده مشکل چاقی داشته باشه ، وزن بچه های شما چقدره؟ بنظرتون راه بیافته لاغر میشه؟ درضمن رفلاکس داره بس که شیر میخوره .دکتر گفت وزنش خوبه دارو هم نداد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه بیفته دندون دربیاره درست میشه دکتر میگفت پسرمنم وزنش بالاست کدو بده من گوش نکردم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

پسر من 3 ماهگی 8 کیلو بود😁

نگران نباش. دندون در میاره لاغر میشه. راه میره لاغر میشه.

نه اینکه خیلی لاغر ها.نسبت به منحنی که روی قرمزه میاد بالای خط سیاه😁

ولی بازم رشدشون خوبه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

من دو هفته بعد زایمان دچار خونریزی شدید شدم و یه هفته بیمارستان بستری بودم و کورتاژ شدم بابت بقایای جفت، تو اون یه هفته مادر شوهرم بهش شیرخشک میداد تا بچه چشاشو وا میکرد شیشه بهش میداد وقتی برگشتم دوبرابر شده بود! بعدش یه مدت هم شیرخشک خورد هم شیر خودم رو. الان فقط شیر خودمو میخوره ولی معده اش بزرگ شده.

پسر من 3 ماهگی 8 کیلو بود😁 نگران نباش. دندون در میاره لاغر میشه. راه میره لاغر میشه. نه اینکه خیل ...

الان بچتون چند وقتشه و چند کیلوئه، من دوست ندارم وقتی بزرگ شد مثل پسرم لاغر باشه از طرفی هم دوست ندارم چاق باشه ،دوست دارم توپرباشه. خلاصه اون روز زن داداشم خودش خیلی چاقه هی بهم میگفت انقدر به بچه شیر نده!نفسش بالا نمیاد ازبس شیر دادی و ... خیلی اعصابم خورد شد.

الان بچتون چند وقتشه و چند کیلوئه، من دوست ندارم وقتی بزرگ شد مثل پسرم لاغر باشه از طرفی هم دوست ندا ...

پسرم مرداد ماه 4 سالش تموم میشه.

وزن الانش 22.500 هست.

پسر من الان جز توپرا هست کمی به سمت چاقی😁😁😁

پسرم متاسفانه یکم شکم داره.

زنداداشت شاید خودش از چاقی رنج میبره و نمیتونه بگه بهتون این حرفو زده.

به منم همه میگن پسرت چاق شده تپل شده.

البته خودم و شوهرم هم درشت اندام و هیکلی هستیم😂

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.