2777
2789
عنوان

دعا 😓

8185 بازدید | 42 پست

خانواده شوهرم خیلی به دعا و جادو و جمبل اعتقاد دارن تا حالا من یکبار هم نرفتم سراغ اینکارا؛؛ یک ماهه با خانواده شوهرم حرفم شد من خیلی رویای صادقه میبینم خواب دیدم که شوهرم با ی جن اومده خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک مث منی الآنم نمیدونم چکار کنم ختم و دعا برداشتم فعلا که اتفاق خاصی نیفتاده با اینکه حرفهایی زده به من که حقم نبود ولی انگار نه انگار یک چیزی هم بدهکار شدم من

برای چیزی که خوشبختت می‌کنه بجنگ  

همش دنبال بهانه س ؛؛ جا خوابشو عوض کرده دیشب گفت چای دم کن تو قوری گذاشتم رفت بیرون زیرشو خیلی کم کردم اومدم ریخت گفت چقد غلیظه گفتم چون بیرون بودی طول کشید خیلی جوشید روش آبجوش بریزم گفت نه دیگه گه میشه حالا امروز دوباره گفت خواستم چایی بزارم گفتم کمتر بریزم که اگه زیاد جوشید سیاه نشه کمتر ریختم گذاشتم بجوشه دوباره برا خودش ریخت فریاد زد چرا اینقد کم رنگه

گفتم الان چایی مییارم یهو قوری بدست با دو اومد باید چای جوش و بریزم روت گفتم چته ؛؛ بسم الله بگو ؛؛ دختر ۶ ساله م جیغ میزد بابا تورو خدا گفتم بچه ترسیده چی شده مگه دیدم دوید رفتم تو دستشویی در و بستم اومد دنبالم لگد زد به در چایی و ریخت رو پاهام

وااای 

بچه ها بخدا جادو وجود داره

تووقرانم اومده حتی ولی عده ی کمی هستن که واقعا میتونن بقیه رمالن فقط

فیلم ملک سلیمانم توش جادو داشت  و زنه رو باحادو کشتن

عزیزم من شنیدم نجسی دعا رو باطل میکنه

شاید جیش دخملت بتونه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

تا ۴۰ روز نماز اول وقت بخون جوری که با اولین الله اکبر نمازتو شروع کنی ، نماز صبح بیدار نمیشی قضاشو حتما بخون بعد ۴۰ روز هم همیشه نمازتو بخون

صبح ظهر شب ایت الکرسی و چهارقل رو بخون به خودت بدم روزهای زوج موقع اذان مغرب یا موقع غروب افتاب اسپند دود کن توی خونه

بعد هر نماز صلوات بگو یه دور تسبیح و ورد زبونت استغفرالله ربی و اتوب الیه باشه 

دروغ نگو غیبت نکن تهمت نزن اگرم اینکارارو کردی استغفار کن 

موقع اذان بذار اذان با صدای بلند توی خونه پخش بشه

تا ۴۰ روز یا ۶۰ روز سوره بقره رو بلند بخون یا صوتشو گوش بده یا بذار توی خونه پخش بشه