2777
2789
عنوان

دعا 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 8199 بازدید | 42 پست
وااای  بچه ها بخدا جادو وجود داره تووقرانم اومده حتی ولی عده ی کمی هستن که واقعا میتونن بقیه ...

آره بچه که بودم گلاب برتون مادرم ادرارمو می‌ریخت جلو در حیاطمون 😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی اب ۷۰ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن رو بخون و هر دفعه به اب بدم یعنی ۷۰ بار میخونی ۷۰ بار باید به اب فوت کنی هربار بعد از تموم شدن آیه

میتونی اب رو تا چند روز بخوری میتونی هم هر روز به اب بخونی و خودت و بقیه بخورن نیازی نیست کسی بدونه

تا ۱۴ روز نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون جوری تنظیم کن که پریود نشی و ۱۴ روز پشت سر هم باشه

نماز رو جوری بخون کا به پریود نیفته ممکنه موقع نماز نفست بگیره حس خفگی کنی عرقت بزنه پاهات سست بشه حس بیهوشی کنی خوابای مسخره ببینی ولی ادامه بده 

http://zibayiemarefat.blogfa.com/post/1936

سلام اسی پی پی سگ خیلی خوبه باطل کنندس تو خونه دودکنی ولی بخاطر اینکه تو خونه قرآن هست نمیشه اگه بشه ک یجوری جلوی خودتو شوهرت دود کنی خوبه

🌹برای سلامتی اقا امام زمان« عج »صلوات🌹🙏
آره بچه که بودم گلاب برتون مادرم ادرارمو می‌ریخت جلو در حیاطمون 😅😅

منم🤣🤣🤣تازه ی وردی هم میگفت بگو

البته ماهم حسود زیاد داشتیم این کارا رو هم مواقعی مامانم مسکرد ک ی چیز مشکوک میدید

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
رویایه صادقه یعنی چی؟

ینی خاباش واقعیته

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
وااای  بچه ها بخدا جادو وجود داره تووقرانم اومده حتی ولی عده ی کمی هستن که واقعا میتونن بقیه ...

پسر من هر چند وقت یبار تو خواب تشکامو آبیاری میکنه آیا اینم کارسازه🤔😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

اره وجود داره و دعانویس کمه اونا که از این کارای کثیف میکنن رمال و جادوگرن

من زنگ زدم به یه دعانویس گفت تو خونه ت پر دعاست ولی زندگیت در صورتی درست میشه که دو نفرتون تلاش کنین که شوهرت نمیکنه اگه شوهرت یکم طرفت بود دعاها روش اثر نمیکرد 

ولی در کل از یه وقتی به بعد فقط گفتم خدا و دیگه نرفتم سراغ اون دعانویس 

واقعا دعانویس رود نه پول میگرفت نه الکی دعا میداد

منم🤣🤣🤣تازه ی وردی هم میگفت بگو البته ماهم حسود زیاد داشتیم این کارا رو هم مواقعی مامانم مسکرد ک ...

آره ماهم همین الانشم داریم

تو یه ماه چند تا تخم مرغ تو جاهای مختلف خونمون پیدا میکنیم 

فقط نمی‌دونم چه طوری این تخم مرغارو می‌زارم خونمون که ما نمی‌فهمیم🙄😶

پسر من هر چند وقت یبار تو خواب تشکامو آبیاری میکنه آیا اینم کارسازه🤔😁

خخخ والا نمیدونم

آره ماهم همین الانشم داریم تو یه ماه چند تا تخم مرغ تو جاهای مختلف خونمون پیدا میکنیم  فقط نم ...

کلید داره قفلو عوض کن

وقتی هم میان خونتون مواظبشون باش در اتاق خواباتم ببند 

شنیدم تخم مرغ برای جداییه

کلید داره قفلو عوض کن وقتی هم میان خونتون مواظبشون باش در اتاق خواباتم ببند  شنیدم تخم مرغ بر ...

خونمون ویلاییه بیشتر تو حیاطمون می‌زارن 

و ما شکمون به عمم هست آره اکثریت خودرو بعد از رفتنشون میگردیم