2777
2789
عنوان

خانمااااکمکم کنین چند روز سزارین دارم تجربیاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 158 پست
آدرس و اسم دکترتون رو هم میفرمایید؟ چقدر بعد سزارین آدم خونریزی داره؟ شدتش چطوره

منصوره پاکدامن تو وکیل اباده خودم هنو نرفتم پیشش🤣🤣🤣

من تا ۳۰ رو خونریزی داشتم و تا سی روز بعدش لکه بینی 

خونریزی ده روز اول زیاد 

اخه من دوقلو بود خونریزی بیشتره تا یک قلو

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نظرات اینقدر متفاوته من ک هنوز نمیدونم طبیعی بهتره یا سزارین اما از طبیعی میترسم

قطعا سزارین

من دو روز بخاطر یه مشکلی تو بخش زایمان بیمارستان موسی بن جفر بستری بودم خانومایی ک زایمان طبیعی داشتنو میدیدم تا. مرگ پیش میرفتن فقط دعا میکردم من سز بشم

منم میخاست دکتر طبیعی بیارم اونقد گریه کردم رحمش اومد طفلی 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو بیمارستان دولتی سز کن باهاشون صحبت کن ک قبولت کنن الان میگن زیاد گیر نمیدن منم دولتی سزارین ...

قبول نمیکنن سزارین اختیاری

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
منصوره پاکدامن تو وکیل اباده خودم هنو نرفتم پیشش🤣🤣🤣 من تا ۳۰ رو خونریزی داشتم و تا سی روز بعدش ل ...

ممنونم ازتون

متوجه نشدم اخرش بخاطر شرایط جسمی سزارین شدید یا بخاطر گریه پیش دکتر؟

بعد اینکه راحتی بعد از زایمان در کدوم روش بهتره؟ چون توو طبیعی هم جای حساس‌تر بقیه هست بالاخره

ممنونم ازتون متوجه نشدم اخرش بخاطر شرایط جسمی سزارین شدید یا بخاطر گریه پیش دکتر؟ بعد اینکه راحتی ...

چون دوقلوهام به سر بود دوتاشون در اصل باید طبیعی میاوردم چون ۳۳ هفته بودمو بچه ها کوچیک ولی دکترش باهام راه اومد و سز کرد

طبیعی رو نمیدونم .ولی طبیعی ۳ روز سخته سزارین ۸ روز اینا 

دردی ک طبیعی میکشی خیلی سخته اینو مطمنم