2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
یکی از فامیلامون این رسم اجرا کرده بود یک ماه بعد عروسیش تو یکی از کشوهاش یه لیست پیدا کرده بود اونا ...

واقعا متاسفم

این که پدر عروس زحمت میکشه جهاز میده بع نظرم وظیفش نیست کسی ک میخواد زن بگیره باید خودشم خونه و وسایلشو بگیره اما همش سرکوفتش سر عروسع 

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چه خوب یتی از پدرتم کمک نخاستی؟ شاغل بودی؟

هیچی کمک نگرفتم .مامانم یک سری خرده ریز از قبل خریده بود که قبول کردم ازش بقیه رو قسطی خریدیم دوتایی قسط دادیم خونه و عروسی هم از پس انداز همسرم بود خودمم شاغل بودم

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
بنظرم این رسم باید منسوخ بشه، من که خیلی بدم میاد ازین کار ازدواج هم بکنم اجازه اینکارو نمیدم

👌🏻👏🏻👌🏻👏🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
بعضی از عروسا هستن ک میرن خونه پدرشوهر اونا چی؟

اونا دیگه اگه خونواده شوهر تقاضای جهیزیه ی آنچنانی کردن اجازه ی تیر دارن 😁😂

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
هر رسمی که درست نیست  با عرض معذرت یه زمانم رسم بود شب عروسی دستمال نشون همه میدادن درست بود وا ...

نه اون یه مسئله خصوصیه که با عروس و داماد مربوط میشه...که رسم بعضی جاهابوده نه همه

این فرق داره.... اگه کسی مخالفه کلا با اصل جهزیه باید مخالفت کنه...نمیشه که اگر خانواده عروس دارن بگیرن خب بگیرن .... اگر هم دوست ندارن خب نگیرن.... نباید گفت کسانی که میگیرن اشتباهه

منم یه عروسی رفته بودم رسمشون بود بعد از عروس کشون میرفتن خونه عروس تا وسایلش رو هم نگاه کنن🤪

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

چه جالب اینجا همه از جهاز برون و عروسی و و پاتختی بدشون میاد،پس این همه مراسمای اینجوری میبینیم برگزار میشن همه کار دشمنه چون از نظر همه باید منسوخ بشه،والا من هم نامزدی داشتم هم پاتختی داشتم هم عروسی  هم جهاز برون اصلا هم به این شکلی که همه میگن واسه فضولی این حرفا نبود فقط بهونه ای بود برای شادی البته اونی که بخواد حرف در بیاره تحت هر شرایطی در میاره،دوست ندارید نگیرید دیگه به بقیه چیکار دارید یه عده دوست دارن بگیرن 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
واقعا متاسفم این که پدر عروس زحمت میکشه جهاز میده بع نظرم وظیفش نیست کسی ک میخواد زن بگیره باید خود ...

متاسفانه متاسفانه فقط جامعه ی ما این شکلیه

یا از این ور بوم افتادن یا از اونور

خیلی از شهرام هستن که حتی عروس لباسی که تنش هم هستو باید بزاره خونه باباش بعد بره خونه شوهر

اصلا کلش اشتباهه به نظر من همه چیز باید یه حد و حدودی داشته باشه که دوطرف بخاطر ازدواج کردن بچشون تا چند سال زیربار قرض نرن