2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه و بی حالی و خواب آلودگی.

خوشبختانه چون ریه هاش سالم بود و تغذیه ش خوب و ورزشکار علایم ریوی نشون نداد.۲ هفته قرنطینه بود و غذای مقوی و ویتامین D ,c مصرف کرد.واسه خود کرونا حتی یه دارو هم مصرف نکرد.چون بیماری ویروسیه،تو بیماریهای ویروسی سیستم ایمنی بدن حرف اولو میزنه،باید روحیه و تغذیت عالی باشه.

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
شمانگرفتین ازشون؟؟

ما از هم دوریم،تو محل کارش گرفت،تمام همکاراش گرفتن و خوب شدن،نگران نباش،اگه بدنت قوی باشه و جوون،خیلی راحت خوب میشی.فقط باید خیلی مراقب باشی به دیگران ندی،چون حتما خودتم میدونی که قدرت سرایتش فوق العاده بالاست.به خواب و تغذیت بیشتر از قبل برس.ویتامین و پروتئین به اندازه کافی مصرف کن.

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام