2777
2789
عنوان

کسی از ریجستری گوشی سر در میاره؟

4170 بازدید | 18 پست

20روزه یه گوشی شیایومی خریدیم هر چی به مغازه دار زنگ میزنیم برا ریجستری ما رو میپیچونه فک کنم 10روز دیگه گوشی خاموش بشه بتید چیکار کنیم؟ ؟ کسی اطلاعاتی داره؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  خب همون اول باید بهتون کد فعال سازی میداد یا خودش رجیستری میکرد. سامانه همتا رو گرفتی کدش ...

اره ولی خب باید یه کد بهمون پیداد که نداده شماره هامونم گذاشته رد تماس

خدایا شکرت 

ریجستری پاسپورت میخواد  باید مهر ورود به کشور خورده باشه . بیشتر یک ماه هم نگذشته باشه از تاریخش . 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
ببر یه مغازه دیگه و کمک بگیر بهت میگن چیکار کنی یه مراحل قانونی داره که اگه رجیست نکنه باید پولتو ب ...

بردم یه مغازه دیگه تازه یه خش بزرگ انداخت رو کارت گارانتی فک کنم اصن گارانتیش غیر فعال شد؟

خدایا شکرت 

اگه پاسپورت گیر بیاری کاری نداره باید بری دفاتر خدمات ارتباطات تا درست بشه مهم پاسپورت فرقی نمیکنه به نام کی  . یه سیم کارت به نام خودت  که  کد برات بیاد . راستی گوشی که ریجستری نشده رو باید ارزون تر از قیمت بازار خرید

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .