2777
2789

بدم میاد ازمردایی که زن دارن بازم باکس دیگه دوست میشن واقعا اگه میخان این کارارو بکنن غلط میکنن ازدواج میکنن یکی دیگرو بدبخت میکنن

باهمه صمیمی نیستم،توبزارپای غرورم ،من میزارم پای شعورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی منم به خودکشی فکر میکنم ولی مدام دخترم جلو چشممه

یه لحظه هم به خودکشی فکر نکن.

اون غلط کرده، تو فکر بد میکنی؟!

شوهر کثیف من تو یکسال ۵ تا زن رو صیغه کرد.

عاشقش بودم. همه زندگیم بود. الان ازش متنفرم.

سعی کردم بتونم اموالی ازش بگیرم و مهریه اجرا بذارم و بعدش جدا زندگی کنم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
بیاین تورو خدا دارم میمیرم

از کجا فهمیدی عزیزم

اگه میتونی تحمل کنی بمون 

اگه پشتوانه مالی و استقلال داری برو 

مرد که خیانت کنه بره دشویی هم فکر می‌کنی داره بهت خیانت می‌کنه

زندگی کردن با آدم خیانت کار ادمو پیر و افسرده و شکسته میکنه

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من غصم پدر مادرمم هستن با اونا چیمار کنم که مثل گل پاکن

عزیزم الان زندگی تو مهمه، پدر مادرت خب مثل گل پاک باشن، طلاق بگیری کثیف میشن؟

عزیزم ساده تر بگم اگر عرضه و شرایط مالی داری جدایی میتونه راه حل باشه در غیر این صورت نه

یه لحظه هم به خودکشی فکر نکن. اون غلط کرده، تو فکر بد میکنی؟! شوهر کثیف من تو یکسال ۵ تا زن رو صیغ ...

چقدر بد 

مردا خیلی تنوع طلب شدن

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
اونا راضى ان زجر بكشى و اذيت بشى ؟ اگه راضى هستن كه ديگه بخاطرشون غصه نخور چون نشون ميده دوستت ندار ...

اونا نمیدونن

فک میکنن زندگیم گل و بلبله

ننیتونم زجرشونو ببینم

آخه کسی بهم گفت که ازم قول گرفت اسمشو نبرم باید خودم ثابت کنم

شاید دروغ گفته چقدر بهش اعتماد داری به کسی که بهت گفته

اون از کجا میدونست؟؟؟