2777
2789
خب براش بیارررر پس خوبه  بازم

آوردم انکار میکنه

میدونه که حرفشوباور نمیکنم

از پشیمونی بود از شرمندگی از کلک نمیدونم ولی تو هشت سال زندگی ندیده بودم گریه کنه اونم یک ساعت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آوردم انکار میکنه میدونه که حرفشوباور نمیکنم از پشیمونی بود از شرمندگی از کلک نمیدونم ولی تو هشت س ...

نه گول گریشو بخور نه غصه شوهرتو همشون سر وته یه کرباسن وقتی بی رحم باشی عاشقتن و دنبالت ولی مهربون باشی تا میتونن سرت کلاه میزارن 

تمام مدارکو که بدست میاری بریز تو چن تا فلش جاهای مختلف نگه داری کن چون تا مدرک داشتی رامته بخاطر آبروش

تا تیغتم میبره بزار ببره حق بچته رحم نکن 

از این به بعد از بالا نگاش کن اگر بدونی چه زجری بکشه دلت خنک میشه 

ولی من جات بودم بی پناهم بودم به ثانیه ی بی ابروش میکردم و جدا میشدم نقاب از چهرش برمیداشتم و هرجا میتونستم لوش بدم و براش دردسر درست کنم دریغ نمیکردم یه جای از زندگی نباید بگی قیامتی هم هست تو خودت باید بشی اون قیامته براش!

مهریه ام رو میذارم اجرا ،درخواست نفقه به میزان قانونی میکنم ک هرماه بهم بده . یه خونه جدا میگیرم وتمام جهیزیه ام رو میبرم اونجا و واسه خودم جدا زندگی میکنم و هیچی حسابش نمیکنم و فکرمیکنم مرده . و فقط هرماه مهریه ونفقم رو ازش میگیرم تاحالش جا بیاد. 

به روانشناس مراجعه کنید و مشاوره بگیرید تا حال بهتری پیدا کنید و تصمیم عاقلانه بگیرید. شما اولین و یا آخرین نفری نیستید که این اتفاق براش افتاده. دردِ دل بکنید اینجا یا با دوستانتون اما راهکار رو باید از متخصص هر کاری گرفت. و قوی باشید. 

دخترم چی

دخترت هم ببر پیش خودت . باشگاه برو دخترت رو بذار مهد کلاس هرچیزی باهم سفر برید بادخترت کلا کیف زندگی رو بکن بدون شوهرت به خودت حسابی برس ولی طلاق نگیر تا مجبور بشه نفقه ت رو ماهیانه بده و خرج دخترتم بده و حالش جا بیاد اینقدر باخوشی زندگی کن تا اونی ک عذاب میکشه اون باشه نه تو

دخترم چی

عزیزم خودت چی؟

ببین محکم باشی تمام دنیا برات کوتاه میاد

شوهرت جای خودت 

اون فکر کرده تو ساده ی 

الان وقتشه ببینه درسته صادق بودی ولی بلدی آدمی که پاشو از گلیمش درازتر کنه رو بنشونی سرجاش 

فقط گول حرفاشو نخور از حالا به بعد خودخواه باش هر چی تو بخوای نظر و حرف اون اهمیتی نداره