2777
2789
عنوان

کرونا

405 بازدید | 35 پست

دوستان پدرومادرم کرونا گرفتن..خیلی ناراحتم..مادرم روماتیسم و پوکی و دیسک و میگرنو...بابامم فشار و‌قند و‌خبلی نگرانم..چ غذاهایی براشون درست کنم ک مقوی باشه؟ چ دمنوش هایی و ابمیوه هایی؟ میشه کمک کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول دگزاامتازون اعلام قطعی کردن که یکی از راههای درمانش  

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بستری شدن ؟؟؟

نه..گفته خفیفه..البته ی هفته اس اینجورن تب و لرز و بدن دردو سرفه و امشب تازه رفتن دکتر..ماکانم یکم تنگی نفس داشت...لرزش شدید بدن...طی چند روز ویروس میره بیرون؟

سلام خیلی ناراحت شدم ایشالله که خوب بشن گلم هرچیزی که دکترشون گفته رو انجام بده ولی ویتامین دی اگر سطح ویتامین d بدنشون پایینه میتونی هفته ای یکی بهشون بدی البته فقط برای ۳ هفته بعدش ماهی یه دونه. کلا هم مایعات بهشون بده هرچی میتونی مراقب خودتم باش که نگیری

عزیزمذمایازدهدنفرفامیلامون توشهرستان خوبشدن گرفتن...لیموسنگیدبخرید تامیتونیدبدیددبدترین عفونتومیکشه ...

خالی باید خورد ؟

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
نه..گفته خفیفه..البته ی هفته اس اینجورن تب و لرز و بدن دردو سرفه و امشب تازه رفتن دکتر..ماکانم یکم ت ...

تا ۱۴ روز  که طول میکشه بعد ۱۴ روز هم باید ۱۴ روز دیگه هم قرنطینه باشن خیلی حواستون باشه تورو خدا خوب شدن‌نگین‌خوبن برن بیرون‌مردم دیگه مبتلا بشن تا ۱۴ روز بعد خوب شدنشون هم ناقل هستن

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna