2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست
نه..گفته خفیفه..البته ی هفته اس اینجورن تب و لرز و بدن دردو سرفه و امشب تازه رفتن دکتر..ماکانم یکم ت ...

نگران نباش تا میتونی برس بهشون مایعات بده دو هفته ای فکر کنم بره دیگه

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بگین چیا درست کنم...بچه کوچبکم دارم..کلا نخابیدم انقد بهم ریخته اعصابم بگین زودتر برم 

عزیزم زعفران رو دم کن بعد بریز تو آبجوش با گلاب و نبات بده بخوره 

با چهار تخمه 

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
عزیزمذمایازدهدنفرفامیلامون توشهرستان خوبشدن گرفتن...لیموسنگیدبخرید تامیتونیدبدیددبدترین عفونتومیکشه ...

لیمو سنگیو چطوری بخورن؟ تو غذا یا اب ولرم؟ مامانم نمتونه چیز نرش بخوره روماتیسم اذیتش میکنه

تا ۱۴ روز  که طول میکشه بعد ۱۴ روز هم باید ۱۴ روز دیگه هم قرنطینه باشن خیلی حواستون باشه تورو خ ...

یعنی بعد از بیست و هشت روز بدنشون پاک میشه؟؟ من الان یک هفته اس ندیدمشون ک مریض شدن..یک هفته قبل اونم نرفته بودم...یعنی بعد از سی روز بدنشون دیگه ناقل نیس..من خودم بخاطر استفاده جرمگیر مشکل ریه پیدا کردم

یعنی بعد از بیست و هشت روز بدنشون پاک میشه؟؟ من الان یک هفته اس ندیدمشون ک مریض شدن..یک هفته قبل اون ...

اره عزیزم ۱۴ روز‌دوره ی بیماریه  ۱۴ روز بعد اونم باید قرنطینه باشن ناقل هستن‌خواهشن‌جدی بگیرید چون مردم همینارو جدی نگرفتن که انقدر زیاد شده .‌حتی با اینکه حال عمومیشون خوبه بازم بیرون ماسک بزنن و ناقل هستن 

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna