2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالن زیبایی شاین هم یه سالن لوکس که پذیرایی رایگان هم داره و هم کیفیت کارهاشون واقعا عالیه.ادم وقتی می‌ره اونجا دیگه دوست نداره کارش زودتموم بشه از بس که همه چی عالیه

من همه بازديد عروس هارو رفتم فقط بريد سالن حلي رز با اينكه هواگرم بود ميكاپم و موهام اخ نگفت از ميكاپمم خيلي راضي بودم همه بهم ميگفتن خيلي خشگل شدي ، الان داشتم نظرات رو ميخوندم ديدم بعضي ها جاهايي رو معرفي كردن كه واقعا كاراشون بده چون من هم نامزدي داشتم هم عقد هم عروسي گول نخوريد عكسا فيلترن جاهايي بريد كه همه راضي ان از كاراشون من خودم چند ماه گشتم تا اونجا قرارداد بستم برا عروسيم  برا شماهايي كه دنبال جا خوبيد بدون اينكه وقت بذاريد بگردين بريد اونجا تو مهرويلاس سالن حلي رز اسمش قيمتا شعبه كرجشم خيلي خوبه همين كارو تهران بهم ٢٥م قيمت دادن ! اينجا من با ٧تومن 

سلام بچه ها

من سالن زیبایی هرمین رو پیشنهاد میدم که تو بلوار ارم مهرشهر هستش

من بیشتر سالن های معروف رو رفتم ولی اینجا خیلی وایب خوبی داره کارشون و پرسنلشون فوق العاده خوب و قوی بود

ادرس گوگل مپشون و اینستاشون رو هم براتون میزارم

تو مراجعه اول هم تخفیف داشتن

⚘ مژده... مژده.. به جشنواره آخر سال ... سالن زیبایی روناک صلاحیان خوش آمدید.....

⚘ 20% تخفیف آخر سال....

⚘ با معرفی سه نفر، یک خدمات رایگان از ما دریافت کنید...

⚘ارائه خدمات در قلب عظیمیه ( میدا اسبی )

⚘ با روناک... بهترین ورژن خودت باش

⚘ چه خدماتی داریم؟

⚘ طراحی، کاشت، ژلیش، مانیکور ناخن....

⚘ انواع رنگ مو، مش، لایت و....

⚘ میکاپ و شینیون

⚘ ویژگی های سالن...

⚘ مدیریت و پرسنل حرفه ای...

⚘زمانبندی دقیق

⚘ ارائه خدمات در سریعترین زمان و بدون معطلی....

⚘ استفاده از بهترین مواد...

⚘ تجهیزات روز دنیا....

⚘ قیمت؟! باورنکردنی😉

⚘ تخصص ما...... برای زیباتر شدن شما....

⚘ ارتباط با ما....

📲 Ronak.Beautysalon1

📞 09926174771

⚘ مژده... مژده.. به جشنواره آخر سال ... سالن زیبایی روناک صلاحیان خوش آمدید.....

⚘ 20% تخفیف آخر سال....

⚘ با معرفی سه نفر، یک خدمات رایگان از ما دریافت کنید...

⚘ارائه خدمات در قلب عظیمیه ( میدا اسبی )

⚘ با روناک... بهترین ورژن خودت باش

⚘ چه خدماتی داریم؟

⚘ طراحی، کاشت، ژلیش، مانیکور ناخن....

⚘ انواع رنگ مو، مش، لایت و....

⚘ میکاپ و شینیون

⚘ ویژگی های سالن...

⚘ مدیریت و پرسنل حرفه ای...

⚘زمانبندی دقیق

⚘ ارائه خدمات در سریعترین زمان و بدون معطلی....

⚘ استفاده از بهترین مواد...

⚘ تجهیزات روز دنیا....

⚘ قیمت؟! باورنکردنی😉

⚘ تخصص ما...... برای زیباتر شدن شما....

⚘ ارتباط با ما....

📲 Ronak.Beautysalon1

📞 09926174771

والا من تو زندگیم موهامو لایت نکرده بودم پایین موهامم رنگ تیره داشت  توی یه مزون بودم یکیو دیدم موهاش خیلی قشنگ بود بلوند عروسکی بود ازش پرسیدم کجا رفتی گفت من خواهرم آرایشگره تلفنشو گرفتم رفتم پیشش برای اولین بار از خدمات یه سالن راضی بودم موهام عالی شد و آسیبم ندید قیمتشم خیلی مناسب بود گفتم بزارم اینجا شمارشو بقیه هم استفاده کنن 09379743676  عکس موهامم میزارم