2777
2789
عنوان

ریسه نور خریدم واسه آیینه +عکس 😍✨

951 بازدید | 28 پست

امروز رفتم خریدم، تازه وصلشون کردیم 😁خیییلی ذوق کردم😃 البته خودش از عکس خیلی قشنگ تره و ناناز تره هاااااااا... 😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بزار😃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من عاشق ریسم😍 کل اتاقم نورانیه 😂 بابام میگه آخرش همونجا برق میگیرتت ریسه ها خشکت میکنن😂✋

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
وای من عاشق ریسم😍 کل اتاقم نورانیه 😂 بابام میگه آخرش همونجا برق میگیرتت ریسه ها خشکت میکنن😂✋

آخی عزیزممممم خدا نکنه 😂😂😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

قشنگه....خونت نورانی باد😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیلی قشنگه😍 فقط حواست باشه ریسه ها باید خیلی با ملایمت باهاشون رفتار بشه چون با کوچیک ترین ضربه ای پاره میشن😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

😁خیر ببینی، از صبح دارم گریه میکنم، حسابی خندیدم با پیامت😁

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿