2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هفته اي حداقل دو بار ميريم خونه مادرشوهرم شام اين هفته شنبه رفته بوديم بعد دوشنبه رفتيم خونه مامانم دوباره فرداش برادرم اينا اومده بودن خونشون باز به مام زنگ زدن بريم اونجا منم يك ماه بود نديده بودمشون مام رفتيم با غر غراي شوهرم

حالا امروز قرار بود بريم خونه مادرشوهرم ولي عصر خواهرم با پسرش از يه شهرديگه اومده بود اومد خونمون برا ديدن ما عصر اومده بود منم ميدونستم اگه شام نگهشون دارم شوهرم باز اخماش ميره تو هم كه آره ميخواستيم بريم خونه مادر من و فلان

حالا اونا يكم دير رفتن بعد رفتنشون من گفتم خوب آماده شين بريم شوهرم گف نه ديگه الان ديره من امروزو برنامه ريزي كرده بودم بريم خونه مامانم و تو خرابش كردي و فلان

منم هيچي نگفتم دلم خيلي گرفته بارها پيش اومده كه همش بريم خونه مادرشوهرم و نريم خونه مامانم اينا چون مادرم اينا يه شهر ديگم خونه دارن بيشتر اونجا ميمونن منم خيلي دوس دارم وقتي اينجان زياد ببينمشون ولي خسته شدم ديگه😢

كيا مثل منن

شوهر منم اینجوریه بچه ننه و خنگ 

بعد ازدواج میشن عزیز کرده

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

كلاً يه اخلاقايي داره رو مخ الان من دو ماه بود خواهرم و نديده بودم الان من بايد ميرفتم خونه مامانم پيش اونا نه كه اينجا گريه كنم كه واي خاك بر سرم شد الان شوهرم ناراحت ميشه وفلان

بهم حق ميدين؟

آي گفتي ولي چطور پاي ما مياد وسط ديگه خنگ نيستن؟

انقدر خانواده شون در درجه اول اهمیتن که زنهاشون نیستن 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫