2777
2789
عنوان

بنظرتون دارم اشتباه میکنم؟

160 بازدید | 20 پست

ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم و یه بچه دوماهه م دارم...

این جمعه بله برون خواهرمه و شوهرم چون شنبه امتحان داره میگه منو امروز ببره و یکشنبه اینا بیاد دنبالم

چندهفته قبلم اینجوری منو برد و ده روز خوته مامانم بودم

از اینجوری رفتن و منتظرش موندن و تنها بودن اونجا واقعا کلافه‌م

منم بهش گفتم یا شرایط جور کن باهم بریم بیایم یا نمیرم منم

با خواهرم صحبت کردم ک ممکنه جور نشه بیایم و چون بچم کوچیکه حق میده و ناراحت نمیشه ازم

ولی شوهرم همش میگه تو گیجی همه برعکسن دوست دارن اینجوری برن خونه مامانشون و..

واقعا خیلی عصبی میشم شوهرم نباشه و معلومم نباشه کی بیاد و وقتیم خونه نیستم با دوستاش حسابی گند میارن خونه رو و بعدترشم کلافه ترم میکنه ک خونه رو جمع کنم...

بنظرتون من خیلی اشتباهه فکرم و باید خودمو اصلاح کنم؟

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با توئه .شوهرت انگار بدش نمیاد خونه رو نابود کنه و به رفیق بازی برسه.تو اجازه نده اینجوری عادتش بشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
واقعا امتحان داره ؟؟ اگه اینطوره قول بگیر یک شنبه بیاد برو بله برون 

اره ارشد میخونه امتحاناشه...امتحانش مجازیه ولی اینا جمع میشن یجا باهم امتحان میدن

خو عزیزم اگه اونقدر وقت داره ک دوستاشو بیاره گند بزنن به خونه با تو بیاد دیگه😁

منم بهش میگم

میگه اگه پنجشبه شب بریم و جمعه غروب برگردیم باز من شنبه صبح پاشم برم یساعت رانندگی کنم تا امتحان خسته میشم..😣

حق با توئه .شوهرت انگار بدش نمیاد خونه رو نابود کنه و به رفیق بازی برسه.تو اجازه نده اینجوری عادتش ب ...

خیلی دلم گرفتس

ماه هشت بارداریم اومدیم این شهر شوهرم اینا

از همون اولش مخالف بودم ک اینجوری من دیگه نمیتونم برم ب مامانم اینا سر بزنم

چون قبلش خودم با ماشین میرفتم ی روزه اینا

ولی بخاطر بارداری و الان نوزادم نمیتونم رانندگی کنم اونموقع همش میگفت خودم میبرمت همیشه و ....

اما از وقتی اومدیم این شهر ی بار نشد بی بحث عین ادم بریم و بیایم دوتایی