2777
2789
نه نمیزنه و خانوادم ناراحت شدن امروز بابام‌زنگ زد گله کرد خیلی ناراحت شدم اعصابم بهم‌ریخت کلی گریه ک ...

خودتو ناراحت نکن، بعضی ها این مدلی هستن

عید هم بشه مامانم زنگ بزنه میگه گوشی رو بده شوهرت و اون مجبور میشد حرف بزنه

دوست نداره. چه میشه کرد

رفت و آمد میکنن دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من زنگ نمیزنه ولی خوب در هفته چندبار میره از درخت هاشون میوه میچینه یا مادرشوهرم ماهیی  پا ...

من فکر کردم بابا مامان خودشو میگی نه همسرمنم زنگ نمیزنه چون ما یه کوچه فاصله داریم هر روز اونجاییم

من ب پدر مادر برادر خودم زنگ نمیزنم ولی شوهرم زنگ میزنه بهشون..  فقط همین مرد خوب مهربون بود ک گیر من اومد ببخشید 

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
نه😐به پدرومادر خودشم زنگ نمیزنه. اخلاقش اینجوریه کلا با زنگ زدن مشکل داره😂

شوهر من قبلا اینطوری بود، وقتی دید که من هرروز به مامانم زنگ میزنم اونم هفته ای یه بار زنگ میزنه به خانواده اش.

گاهی وقتا زنگ میزنم گاهی وقتا نه

شده دو ماه زنگ نزده ولی شده توی ماه چندبار زنگ زده

من اصلا بهش نمیگن زنگ بزن یا نزن

چون واقعا زورکی نیست خودش باید دوس داشته باشه

ولی اون خیلی بهم می‌گفت زنگ بزن به خانوادم حالشونو بپرس

یه سال اول هی میگفت ولی وقتی دید کلا این اخلاقو ندارم حال کسیو بپرسم و وقتی کلا اذیتای خانوادشو دید دیگه بهم نگفت جز دو بار که حال باباش خیلی بد بود گفت اگه دوست داری یه زنگ بزن 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
شوهر من قبلا اینطوری بود، وقتی دید که من هرروز به مامانم زنگ میزنم اونم هفته ای یه بار زنگ میزنه به ...

دیگه شوهر منو همه اخلاقشو میدونن خانوادشم میدونن کلا اهل زنگ زدن نیست من تو مناسبتا زنگ میزنم اونم صحبت میکنه با خانواده ها منم کم کم دارم مث اون میشم متاسفانه 😅