سلام خانما من 8روزه زایمان طبیعی کردم بهم گفت ماما بخیه هات جذبیه امروز رفتم دستشویی خودمو خشک کزدم یدونه ازبخیع هام افتادهمون قسمت بیرون حالا میترسم باید چیکارکنم نباید می افتاد؟؟؟حس میکنم بازشده یه قسمت از بدنم
زایمانم خداروشکرخیلی راحت بودعزیزم خیلی منوترسونده بودن زایمان طبیعی وحشناکه واینا من اب دوربچ ...
خداروشکر خداحفظش کنه برات
هفته چند بودی زایمان کردی و اینکه از کجا فهمیدی اب دور بچه کم شده؟
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه اندازش رو نمیدونم چیزی ک اون میگفت اینجوری بود
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم