2777
2789

سلام خانم ها کدوم شهر هستین به نظرتون کرایه خونه نسبت به شهر های دیگه کمتر

اینجا الان یه خونه ی خیلی داغون 5تومن پیش 1تومن کرایه

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم

من دیشب نگاه خونه های بیرجند کردم

خیلی ارزون بود

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

شهرما کمترین قیمتش ۱ ملیونه اونم خونه قدیمی  خداراشکر ما کرایه نشین نیستیم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشهدم تو منطقه فقیر نشین جیر نیاد ولی بالا شهر با رهن ۳۰۰ میلیون یه خونه خوب میتونی بگیری خونه خودمم ۱۰ تومن دو تومنه بیست سال ساخت ولی تو بالاشهره و تمیزه 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

از دست شوهرم ومادرم دیگه بریدم.

ولی بخاطر وضعیت مالی که داریم وسه تا بچه دارم نميدونم باید چیکا کنم خیلی خسته ام. خیلی

اینقدر تحملم کم شده که چندبار به اینکه خودم بکشم راحت بشم فکرکردم ولی بخاطر بچه هام پشیمون شدم. 

هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم. 

مامان شوهرم مثل بچه ها باهم هی لج میکنن به فکر من نیستن به مامانم میگه. میگه من به داماد رو نمیدم. من با شوهرت بحث دارم به تو چیکار دارم. 

مشکل اینجاست تو خونه پدرم زندگی میکنم. مامانم بخاطر این به خودش اجازه همه نوع دخالتی میده. الان میگه من باید کلید خونه شمارو داشته باشم. سر این با شوهرم کلی بحث کردم. 

بخدا موندم چی بگم چیکارکنم. 

دوتاشون لج باز هستن حاضر نیستن به منه بدبخت فکرکنن. 

از دست شوهرم ومادرم دیگه بریدم. ولی بخاطر وضعیت مالی که داریم وسه تا بچه دارم نميدونم باید چیکا کنم ...

کار هر روزم شده بحث وگریه نمیدونم واقعا باید با این اوضاع مالی بدی که دارم و این اوضاع چیکارکنم. 

نگران بچه هام. دوست دارم برشون دارم با خودم ببرمشون جایی که هیچکدومشون نباشن

دلم برای خودم میسوزه برای این زندگی که دارم

برای خودم که شوهرم بخاطر من شده یه ذره کوتاه نمیاد

بخاطر آرامش من بگه کم بدبختی نداریم

لااقل من بهم آرامش بدم. من تکیه گاهش باشم. ولی تکیه گاهم که نیست بیشتر مایه زجر وناراحتی منم هست

عزیزم هیچ کس همدرد ندارع همه یه جورایی تنها هستیم خوب شاید شوهرت حق دارع نکی خواد کلید بده یکم بهش ح ...

مشکل من اینکه همشون حق به خودشون میدن. مامانم چون وضعیت مالی بدی دارم حق به خودش میده. چون بهمون کمک مالی میده حق میده هرچی گفت ما هیچی نگیم.